Frederique Constant horloges

Perpetual Calender Manufacture

Juni is de maand van Frederique Constant. Speciaal voor u heeft Frederique Constant ons een ruime collectie Manufacture horloges toevertrouwd. En hebben wij een primeur… Wij mogen u als eerste in Nederland het Manufacture Perpetual Calender horloge laten zien.

Ook hun nieuwste creatie, een manufacture met eeuwigdurende kalender, de Perpetual Calendar is nu bij ons te bewonderen. Één van de meest innovatieve en toch eenvoudige eeuwigdurende kalender horloges ooit geproduceerd. Met verschillende pushers stel je gemakkelijk de dag, datum en maanfase in, waarbij je met de kroon de uren en minuten instelt. Eenmaal ingesteld, compenseert het horloge automatisch de datum voor verschillende maandlengtes en ook de schrikkelmaanden voor de komende eeuw lang. Dit maakt dit bijzondere horloge geschikt voor vele generaties!

Frederique Constant Slimline Perpetual Calender Rosékast met Blauwe Wijzerplaat FC-775N4S4 € 8.295.-
Frederique Constant Slimline Perpetual Calender Stalenkast met Zilver Wijzerplaat FC-775S4S6 € 7.995.-

Manufacture Tourbillon FC-980V4S9

Tijdens deze speciale Frederique Constant maand hebben wij een 18k roségouden Automatic Tourbillon Manufacture Silicium in huis welke een beperkte oplage heeft van 188 stuks. Het ankerrad en anker zijn vervaardigd uit Silicium waardoor het escapement minder weerstand heeft en daardoor een meer efficiëntere amplitude. Het uurwerk is uitgerust met een 24 uurs wijzer en ook een decentrale secondewijzer is aanwezig.
NU TE ZIEN in onze winkel en online! € 39.995,-

 

Gwyneth Paltrow

Oscar®-winnende actrice Gwyneth Paltrow is het gezicht voor de 2016 Frédérique Constant Classics Delight collectie.

Bekijk hier onze Delight collectie van Frederique Constant.

Juni Frederique Constant maand

Bij aankoop van een Frederique Constant Manufacture horloge ontvangt u in de maand Juni een Frederique Constant Tafelklok cadeau* t.w.v. € 595,- *Zolang de voorraad strekt.

Wij zien u graag in de winkel om onze Frederique Constant collectie te komen bekijken, wij staan 7 dagen per week klaar voor u!

On-Line:

  • Classics
  • Horological Smartwatch
  • Manufacture
  • Slimline
  • Vintage Rally