Blog Berichten

Tissot PRX collectie

Tissot PRX

Bij Juwelier van Willegen bent u aan het juiste adres voor de Tissot PRX! Dit model is een meesterwerk dat de nostalgische charme van de jaren 70 combineert met de moderne finesse van de hedendaagse horlogerie!

Lees meer >

BRON Lighthouse

Naarmate de tijden turbulenter worden, is de filosofie van Bron om "juwelen vol vreugde" te creëren bijzonder relevant. Hoe uitdagender en duisterder de wereld lijkt, hoe meer we verlangen naar positiviteit en licht.

Lees meer >

L3.821.4.53.2

NEW Longines Spirit Flyback

De nieuwe topcomplicatie van Longines, de Spirit Flyback

Het pilotenhorloge kan natuurlijk niet ontbreken als we het hebben over een grote horlogeverzameling, 

Lees meer >

Squale Watches

Het merk heeft zich gespecialiseerd in duikhorloges, van vintage geïnspireerd tot aan moderne professionele duikhorloges, het merk gebruikt alleen maar robuuste, automatische, Zwitserse elaboré uurwerken die per stuk (!) worden getest op nauwkeurigheid door Squale zelf...

Lees meer >

Nieuw | Seiko Prospex GMT

Seiko zijn eerste GMT horloge met 3 dagen aan gangreserve is eindelijk gearriveerd! De SPB381 met de groene wijzerplaat, 383 met de zwarte wijzerplaat en de 385 met de ijsblauwe wijzerplaat zijn de meest recente toevoegingen aan de Prospex collectie.

Lees meer >

BRON Uitnodiging

Graag nodigen wij jullie uit in onze winkel om de nieuwste BRON collectie te bewonderen. We hebben niet alleen een zeer royale collectie BRON in huis, maar er staat ook een heerlijk vers plateau "Fruits de Mer" voor je klaar. De zilte smaak van de zee past perfect bij het glaasje bubbels.

Lees meer >

Prospex Speedtimer | Solar

Seiko heeft weer een home run gescoord met de nieuwe Prospex Speedtimer Solar, dit model kan worden opgeladen door elke lichtbron waardoor er nooit een standaard batterijwissel hoeft te worden gedaan

Lees meer >

20% Korting op gehele voorraad code: summer20