BRON Fine Dutch Jewelry

Handpicked for you

Laguna & Nemo

BRON staat bekend om haar eindeloze kleur- en combinatie-mogelijkheden. Gelukkig biedt Moeder Natuur een breed scala aan edelstenen zodat ze altijd kunnen aansluiten op uw persoonlijke smaak en voorkeur. Bovendien heeft BRON dit najaarsseizoen twee speciale kleurthema’s in hun collectie verwerkt:

Laguna

Neem een duik in onze verfrissende laguna vol groen, blauw en diamant. “Leading lady” is the intens groene Chrysopraas – een spectaculair mooie match met witgoud.

Nemo

Ben je eenmaal in het water, zwem dan een stukje mee met Nemo. Laat je in vervoering brengen door de verrukkelijke kleurencombinatie van VSOP cognac (diep oranje Zirkoon) en kaviaar (zwarte saffier). Vergeet niet af en toe adem te halen!

Reflex
Nog steeds één van onze favorieten armbanden de Reflex van BRON. De Reflex armbanden worden in gespecialiseerde Italiaanse ateliers vervaardigd. De verfijnde kralen zijn van 18 karaat goud en omsluiten een flexibele maar duurzame stalen kern. De luxe maar ongedwongen armbanden zijn makkelijk te dragen en matchen perfect met andere sieraden. Subtiel solo of juist een arm vol als je daarvoor in de stemming bent.

UITNODIGING

BREAKFAST at van Willegen 9:00 / 11:30

Kom langs en neem moeders, vriendinnen en buurvrouwen mee! Onder het genot van een heerlijk ontbijt kleden wij u aan met de mooiste combinaties uit de BRON Jewelry collectie. Exclusief voor Juwelier van Willegen komt BRON naar Den Haag met de nieuwste collectie.

Graag horen wij of u komt en wie u meeneemt. Het BRON team neemt een royale collectie juwelen mee. Mocht u al iets op het oog hebben neem contact met ons op zodat we uw geselecteerde BRON sieraad voor u klaar hebben liggen om te bewonderen.

Zet vrijdag ochtend 14 oktober een X in je agenda, tijd voor MeTime.

Laat ons weten of je komt en wie je meeneemt!