CARA DELEVINGNE

Cara Delevingne het nieuwe Hippe gezicht van TAG Heuer

Al meer dan 150 jaar gaat TAG Heuer elke uitdaging aan, tot het einde en verder. Dit heeft geleid tot steeds hogere nauwkeurigheid en prestaties. TAG Heuer maakt zijn eigen regels, kiest zijn eigen weg, nooit compromissen. Don’t crack under pressure, net als zijn ambassadeurs. TAG Heuer is een Zwitsers horloge merk met een stoere, jonge en hippe uitstraling. De Specialist in Sport en Chronograaf horloges. kijk hier voor het horloge

Cara Delevingne

Cara Delevingne heeft onschuldig blonde haren, een elfjes-achtig voorkomen, een ondeugende blik in haar groene ogen, grove wenkbrauwen en een slank gezicht. Een uniek gezicht in de modewereld. De eigenzinnige eigenschappen die perfect bij TAG Heuer passen.

Juli en Augustus 2015 zijn de TAG Heuer maanden bij Juwelier van Willegen!

Kijk in onze webshop voor het gehele assortiment, en bij aankoop van een TAG Heuer horloge in onze webshop of in onze winkel krijg je een stoere TAG Heuer Cap cadeau. (op = op).
TAG Heuer heeft een breed scala aan ambassadeurs veel sporters, Christiano Ronaldo, Maria Sharapova, Jeremy Lin en grootheden uit de muziek industrie, Jimi Hendrix en David Guetta. Met trots laten we weten dat er ook een Nederlandse Ambassadeur is: Marlou van Rhijn kijk hieronder en zie de “Bladebabe” in actie samen met de ander Ambassadeurs.