LONGINES ROLAND GARROS 2015

Op 19 mei 2015 start het Roland-Garros tennistoernooi met Longines als partner en “Official Timekeeper”. Om dit topsport evenement te markeren brengt Longines de nieuwe Conquest Classic Moonphase Chronograph uit.


De Conquest Classic Moonphase :
Longines heeft een nieuwe chrono-graaf toegevoegd aan de Conquest Classic collectie. Met een diameter van 42mm huist deze chronograaf een mechanisch uurwerk met kaliber L678. De Conquest Classic Moonphase is verkrijgbaar in staal, 18K rosé goud, of in combinatie van staal en rosé goud. De zwarte of verzilverde wijzerplaat heeft 9 indexen met Super-LumiNova coating wat een elegant contrast geeft aan de maanfase aanduiding. Het is voorzien van 12-uurs aanduiding op 6 uur, 24-uurs aanduiding met extra wijzer voor de seconden op 9 uur evenals een 30-minuten teller met dag en maand weergave op 12 uur. De datum wordt weergegeven door de centrale halvemaan wijzer. Met een transparante achterdeksel, waardoor de beweging van het uurwerk waargenomen kan worden, is gehele collectie waterbestendig tot 50 meter. De Conquest Classic Moonphase modellen zijn voorzien van een zwarte alligator lederen band, stalen of staal en rosé gouden band met vouwsluiting.

Andre Agassi – Ambassadeur
Andre Agassi is een van de meest getalenteerde tennisser van zijn tijd en combineert vrijgevigheid en elegantie met zijn liefdadigheidswerk via The Andre Agassi Foundation for Education.

Stefanie Graf – Ambassadeur
Stefanie Graf is een van de meest getalenteerde iconen in het vrouwentennis. Samen met Longines delen ze de liefde van topkwaliteit, prestatie en elegantie, en wijdt ze zich aan haar stichting ” Children for Tomorrow “

Future Tennis Aces 2015:
Een bijeenkomst van jonge talentvolle spelers in het hart van Parijs
Voor het zesde opeenvolgende jaar heeft Longines, Partner en Officieel Timekeeper van Roland Garros, 16 veelbelovende jonge tennissers onder de leeftijd van 13 jaar uitgenodigd om hun talent te laten zien op het Longines Future Tennis Aces toernooi. Gehouden van 28 tot 30 mei, zullen de jongeren tegen elkaar strijden op een gravelbaan speciaal geplaatst op de Champ de Mars in het hart van Parijs. De winnaar ontvangt een Longines horloge, de toernooi beker, samen met een tennis beurs.