Frederique Constant WORLD première

Wereldprimeur, Frederique Constant presenteert exclusief bij Juwelier van Willegen de eerste Swiss Horological Smartwatch.

“de brug tussen de Silicon Valley en de Zwitserse horloge industrie”

De Swiss Horological Smartwatch is een mix van hightech innovatie en traditioneel Zwitsers vakmanschap; het is de link tussen modern en klassiek en daarmee de brug tussen Silicon Valley en Zwitserland. De Swiss Horological Smartwatch heeft in plaats van een digitaal scherm een prachtige klassieke wijzerplaat waarbij de wijzers informatie in analoge vorm weergeven, het horloge behoudt hierdoor zijn natuurlijke klassieke schoonheid. De Swiss Horological Smartwatch staat via bluetooth in verbinding met uw smartphone en is uitgerust met MotionX® technology. Met behulp van een app kunt u uzelf bewegings- en slaapdoelen stellen. Het horloge waarschuwt (indien gewenst) bij te lang stilzitten en u kunt op de wijzerplaat van het horloge aflezen hoe ver u met de door uzelf gestelde doelen gevorderd bent. De wekkerfunctie in combinatie met de bewegings sensor zorgt er voor dat u gewekt wordt op het voor u meest gunstige moment van lichte slaap, zodat u zo fris mogelijk aan de nieuwe dag begint. De Swiss Horological Smartwatch biedt u een elegante weg naar een gezonder leven.


De Swiss Horological SmartWatch wordt aangedreven door het MotionX® technologie platform en biedt de gebruikers een uitgebreide samenvatting van de dagelijkse beweging en slaap activiteiten aan. “Wij spenderen een derde van ons leven slapend, maar de meeste mensen hebben weinig tot geen inzicht in hun slaapgewoonten.,” zegt Phillipe Kahn, oprichter en CEO van Fullpower. “De Horological Smartwatch Open Platform is een sprong vooruit om de dagelijkse gewoonten van mensen te veranderen. Deze techniek is gebaseerd op het volgen en analyseren van meer dan 100 miljoen nachtrusten en jaren van onderzoek en ontwikkeling op de biomechanica van de natuurlijke menselijke voort-beweging. Of je nou slaapt of wakker bent, de Swiss Horological Smart-watch geeft de activiteiten informatie accuraat weer door het gebruik van geavanceerde sensing tech-nologie. Daarnaast heeft het horloge nog een groot voordeel. Deze hoeft namelijk nooit opgeladen te worden!”

De eerste Swiss Horological Smartwatches ondersteunen de volgende functies:

  • Always-on time & date
  • MotionX® activity tracking
  • Sleeptracker® sleep monitoring
  • Sleep cycle alarms
  • Get-active alerts
  • Smart coaching
  • MotionX® Cloud backup and restore

De officiële introductie vind plaats in juli en Juwelier van Willegen is er trots op dat wij nu al de exclusieve wereldprimeur voor u hebben. In onze winkel hebben wij de komende maand voor u de complete collectie van vijf Horological Smartwatches liggen, om te passen en om alle functies op uit te proberen. Wanneer u een model wilt hebben dan vragen wij een aanbetaling van € 100,- en beloven u de Horological Smartwatch in Juli 2015 te leveren, minimaal één week eerder dan de rest van de wereld.

Bent u de eerste in de wereld die een Horological Smartwatch om de pols heeft!

Naar de Frederique Constant productpagina