BIGLI Jewels

25-04-2019 12:39

BIGLI JEWELS

BIGLI is een sieraden merk met gouden sieraden en kleurstenen. Het bedrijf is in 1997 opgericht door een Belgisch echtpaar. Laurence Aerens en Thierry Spitaels zijn partners, zowel in het bedrijf als in het leven naast het bedrijf, dit is de basis voor het succes van het merk.

Het bedrijf is erg persoonlijk, dit vind je ook terug in de sierden van BIGLI.
Edelstenen en kleuren staan voor emotie, BIGLI koppelt deze emotie aan de kleuren in de sieraden. De naam Bigli is een Belgisch synoniem voor kleurvolle en elegante sieraden die dagelijks gedragen kunnen worden, dit geeft precies weer waar BIGLI voor staat.

 


Momenten als afstuderen, verjaardagen en jubilea zijn nog maar een klein aantal bijzondere momenten die geladen zijn met emoties, doordat BIGLI inspeelt op deze bijzondere momenten, maken zij niet alleen een sieraad, maar een herinnering voor de rest van het leven, dit moment zal altijd mee gedragen worden met de trotse eigenaresse van het sieraad.

Wat BIGLI extra bijzonder maakt, is de manier waarop de stenen gezet worden.
BIGLI gebruikt in de 18-karaats gouden ringen namelijk doubletten en tripletten.
Doordat er twee of drie edelstenen gebruikt worden en over elkaar heen worden gezet, schijnt de onderste steen door de bovenste steen heen en omgekeerd.
Alle edelstenen die door BIGLI gebruikt worden zijn natuurlijk, door het gebruik van verschillende edelstenen bij elkaar, komen er kleuren en glanzen tevoorschijn die je normaliter nooit zal zien en verwachten bij edelstenen.

   

 

Bekijk hier onze BIGLI collectie

 

 

Bekijk dit product hier:

Oris Aquis Date Blue | 43.5mm

Prijs € 1.800,-

 • TAG Heuer Historie

  Wij kennen het merk natuurlijk allemaal als Tag Heuer, maar dit is niet altijd zo geweest. Het merk is in 1860 namelijk begonnen als Heuer

  ..
 • mechanisch horloge

  Horloges zonder batterij die werken toch op je hartslag?

  Als juwelier krijgen wij dagelijks de vraag:
  “Een automatisch horloge werkt toch op de hartslag?”.

  ..
 • Meistersinger Neo

  MeisterSinger Neo Plus

  Een markante verschijning
  Wie met een Neo Plus om zijn pols loopt, wordt vaak daarop aangesproken.

  ..
 • Run About

  Frederique Constant Limited Editions

  Limité modellen en Frederique Constant gaan hand in hand. Ieder jaar weer brengen zij een heel aantal bijzondere en iconische limited editions uit. 

  ..
 • Frederique Constant Manufactuur

  Al vanaf 2001 is Frederique Constant vooruitstrevend bezig met het produceren van haar eigen uurwerken, uurwerken die volledig in huis ontworpen, gemaakt en geassembleerd worden, iets wat enkel de grootste merken in de horlogewereld kunnen veroorloven. 

  ..
 • Historie Frederique Constant

  Peter Stass en Aletta Stass, een echtpaar dat destijds woonachtig was in Wassenaar begint vol enthousiasme aan het bouwen van hun droom, een luxe Zwitsers horloge merk, maar dan nét iets anders dan de meeste die gevestigd zijn in het mooie Genéve, namelijk betaalbaar. 

  ..
 • Tissot

  Het plusteken in het logo symboliseert de Zwitserse kwaliteit en betrouwbaarheid waar Tissot al sinds 1853 voor staat. De authentieke en toegankelijke horloges

  ..
 • Ringvinger?

  We kennen allemaal de diamanten verlovingsringen en trouwringen. Veel mensen weten ook dat het sieradenmerk Tiffany & Co dit in de jaren ’40 samen met één van de grootste diamanten exporteurs

  ..
 • Smartwatch functies, Zwitsers uiterlijk.

  Dat Frederique Constant niet bang is om zich te wagen aan nieuwe technieken en ontwikkelingen, werd duidelijk toen zij in 2015 als aller eerste merk in Zwitserland een horological smartwatch uitbrachten. 

  ..
 • UITNODIGING

  Donderdag 30 November | 16uur tot 20uur | Hoogstraat 15 | Den Haag

  ..