BIGLI Mini Sweety

06-05-2019 12:39

MINI SWEETY van BIGLI  

De MINI SWEETY lijn van BIGLI is één van de meest bekende en populaire lijnen van BIGLI.
Deze lijn bestaat inmiddels alweer tien jaar, hiermee is deze lijn uitgegroeid tot één van de dragende lijnen binnen het merk. Door het gebruik van cabuchon edelstenen is de MINI SWEETY lijn erg tekenend voor het merk. Binnen deze lijn zijn er wel 50 verschillende tinten mogelijk waarbij de blauwe saffieren nieuwste toevoeging zijn aan de lijn, alle edelstenen die gebruikt worden zijn 100% natuurlijk.

Doordat BIGLI verschillende stenen combineert doormiddel van een ingenieuze techniek waarbij de edelstenen gecombineerd worden in verschillende lagen, komen er uitzonderlijke tinten en kleuren tevoorschijn. Een MINI SWEETY zal dus nooit vervelen omdat de kleur en glans van de steen iedere keer weer zal veranderen. Alle edelstenen worden gezet in 18-karaats goud, de meest bijzondere kleuren edelstenen, gezet in de mooiste kwaliteit goud. Door de ringen te combineren en bij elkaar te dragen ontstaat er een speelse en modebewuste mix van edelstenen en kleuren.


Niet alleen de ringen, maar ook de oorhangers en hangers voor aan de colliers zijn beschikbaar met dezelfde edelstenen waardoor de combinatie afgemaakt kan worden. Alle ringen van BIGLI, zowel in witgoud, geelgoud als roségoud worden afgewerkt met een diamant in de scheen van de ring.

Bekijk hier onze BIGLI collectie

 

 

Bekijk dit product hier:

Oris Aquis Date Blue | 43.5mm

Prijs € 1.800,-

 • TAG Heuer Historie

  Wij kennen het merk natuurlijk allemaal als Tag Heuer, maar dit is niet altijd zo geweest. Het merk is in 1860 namelijk begonnen als Heuer

  ..
 • mechanisch horloge

  Horloges zonder batterij die werken toch op je hartslag?

  Als juwelier krijgen wij dagelijks de vraag:
  “Een automatisch horloge werkt toch op de hartslag?”.

  ..
 • Meistersinger Neo

  MeisterSinger Neo Plus

  Een markante verschijning
  Wie met een Neo Plus om zijn pols loopt, wordt vaak daarop aangesproken.

  ..
 • Run About

  Frederique Constant Limited Editions

  Limité modellen en Frederique Constant gaan hand in hand. Ieder jaar weer brengen zij een heel aantal bijzondere en iconische limited editions uit. 

  ..
 • Frederique Constant Manufactuur

  Al vanaf 2001 is Frederique Constant vooruitstrevend bezig met het produceren van haar eigen uurwerken, uurwerken die volledig in huis ontworpen, gemaakt en geassembleerd worden, iets wat enkel de grootste merken in de horlogewereld kunnen veroorloven. 

  ..
 • Historie Frederique Constant

  Peter Stass en Aletta Stass, een echtpaar dat destijds woonachtig was in Wassenaar begint vol enthousiasme aan het bouwen van hun droom, een luxe Zwitsers horloge merk, maar dan nét iets anders dan de meeste die gevestigd zijn in het mooie Genéve, namelijk betaalbaar. 

  ..
 • Tissot

  Het plusteken in het logo symboliseert de Zwitserse kwaliteit en betrouwbaarheid waar Tissot al sinds 1853 voor staat. De authentieke en toegankelijke horloges

  ..
 • Ringvinger?

  We kennen allemaal de diamanten verlovingsringen en trouwringen. Veel mensen weten ook dat het sieradenmerk Tiffany & Co dit in de jaren ’40 samen met één van de grootste diamanten exporteurs

  ..
 • Smartwatch functies, Zwitsers uiterlijk.

  Dat Frederique Constant niet bang is om zich te wagen aan nieuwe technieken en ontwikkelingen, werd duidelijk toen zij in 2015 als aller eerste merk in Zwitserland een horological smartwatch uitbrachten. 

  ..
 • UITNODIGING

  Donderdag 30 November | 16uur tot 20uur | Hoogstraat 15 | Den Haag

  ..