BIGLI Mini Sweety

06-05-2019 12:39

MINI SWEETY van BIGLI  

De MINI SWEETY lijn van BIGLI is één van de meest bekende en populaire lijnen van BIGLI.
Deze lijn bestaat inmiddels alweer tien jaar, hiermee is deze lijn uitgegroeid tot één van de dragende lijnen binnen het merk. Door het gebruik van cabuchon edelstenen is de MINI SWEETY lijn erg tekenend voor het merk. Binnen deze lijn zijn er wel 50 verschillende tinten mogelijk waarbij de blauwe saffieren nieuwste toevoeging zijn aan de lijn, alle edelstenen die gebruikt worden zijn 100% natuurlijk.

Doordat BIGLI verschillende stenen combineert doormiddel van een ingenieuze techniek waarbij de edelstenen gecombineerd worden in verschillende lagen, komen er uitzonderlijke tinten en kleuren tevoorschijn. Een MINI SWEETY zal dus nooit vervelen omdat de kleur en glans van de steen iedere keer weer zal veranderen. Alle edelstenen worden gezet in 18-karaats goud, de meest bijzondere kleuren edelstenen, gezet in de mooiste kwaliteit goud. Door de ringen te combineren en bij elkaar te dragen ontstaat er een speelse en modebewuste mix van edelstenen en kleuren.


Niet alleen de ringen, maar ook de oorhangers en hangers voor aan de colliers zijn beschikbaar met dezelfde edelstenen waardoor de combinatie afgemaakt kan worden. Alle ringen van BIGLI, zowel in witgoud, geelgoud als roségoud worden afgewerkt met een diamant in de scheen van de ring.

Bekijk hier onze BIGLI collectie

 

 

Bekijk dit product hier:

Oris Aquis Date Blue | 43.5mm

Prijs € 1.800,-

  • Breitling Chronomat

    De Breitling Chronomat is een iconisch Breitling horloge dat door Breitling voor het eerst op de markt wordt gebracht in 1984.

    ..