Tissot

Tissot


In 1853 kwamen er voor het eerst Tissot horloges op de markt. Het horlogemerk dankt zijn naam aan Charles-Felicien Tissot en z’n zoon Charles-Emile uit Zwitserland. Het horlogemerk staat bekend om haar klassieke en sportieve modellen.

Tissot is een luxe horlogemerk, en het behoort tot de grote vijf uit Zwitserland. Het horlogemerk streeft een ambitie na om met vooruitstrevende technieken de horlogemarkt te veroveren. In dat kader kwam ook de Touch Collection op de markt, horloges met touch-sensitive glas met mogelijkheden als thermometers, altimeters, kompassen en barometers.

Juwelier van Willegen is Official Dealer van Tissot horloges. Benieuwd naar het aanbod van Tissot horloges bij Juwelier van Willegen?

 

Tissot collectie

Aanbod

Als Official Dealer van het horlogemerk heeft Juwelier van Willegen een zeer ruim assortiment. Bij Juwelier van Willegen zijn er diverse collecties van het horlogemerk te koop:

 

T-Sport

De horloges uit de T-Sport collectie zijn zeer sportieve horloges die geschikt zijn voor bijvoorbeeld het gebruik in water. De meeste horloges uit de collectie zijn uitgevoerd met een rubberen band. Bij Juwelier van Willegen is een ruim assortiment aan horloges uit de T-Sport collectie.

 

 

T-Sport collectieT-Classic

De horloges in de T-Classic collectie worden gekenmerkt door de zeer klassieke vormgegeven kast, strakke lijnen en een bijzonder quartz of mechanisch uurwerk.

 

 

T-Classic collectieT-Lady

De horloge modellen van de T-Lady serie zijn vaak voorzien van een mechanisch of quartz uurwerk. Sommige modellen zijn zelfs gedecoreerd met parelmoeren wijzerplaten en diamant.

 

 

T-Lady collectieHeritage

De modellen uit de Heritage-serie zijn modellen die weer op de markt worden gebracht die een speciale betekenis hebben uit het verleden. Alle horloges in deze collectie hebben allen een eigen verhaal te vertellen, dit maakt het zeer uitzonderlijke en speciale horloges.

 

 

Heritage collectie
Benieuwd naar het gehele aanbod van deze horloges bij Juwelier van Willegen? Klik dan op de onderstaande button.

 

Tissot collectie