T-Classic

 

Tissot

Tissot is een horlogemerk dat in 1853 is opgericht in Le Locle, Zwitserland. Het merk staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding, het bied horloges aan met een lange gangreserve en moderne materialen zoals silicium en keramiek.

 

Tissot powermatic 80

Het Powermatic 80 uurwerk dat in verschillende modellen van tissot te vinden is, een automatsich uurwerk. Dit houdt in dat er geen batterij in het horloge zit maar dat de krachtbron een veer is die wordt opgewonden door middel van de beweging van uw pols wanneer het horloge wordt gedragen. Wanneer het horloge niet gedragen wordt verliest de veer na een aantal dagen haar spanning en zal het horloge stil komen te staan. Bij de meeste automatische uurwerken zal dit na een dag of twee gebeuren. De naam van het Powermatic 80 uurwerk verklapt het al een beetje maar dit uurwerk kan, wanneer de veer volledig opgewonden, 80 uur lang door blijven lopen. Je kan hem dus vrijdag avond af doen en ruim na het weekend weer oppakken, en hij zal nog op tijd lopen.

 

Juwelier van Willegen is officieel dealer van Tissot horloges. Ontdek hieronder de collecties die Juwelier van Willegen aanbiedt.


Gehele collectie Tissot horloges

 

Tissot Seastar 1000 Blue | 43mm

T-Sport

T-Sport collectie


Tissot Le Locle Powermatic 80 | 39.3MM

T-Classic

T-Classic collectie
Heritage

Heritage collectie
T-Lady

T-Lady collectie
T-Gold

T-Gold collectie