RADO

Rado


Het Zwitserse horlogemerk Rado gaf de eerste collectie al in 1957 al op de markt uit. Het horlogemerk maakt gebruik van zeer sterke, bijzonder materialen. Materialen die gebruikt worden voor de horloges zijn bijvoorbeeld hightech keramiek, hard metaal en saffierkristal. Rado hecht veel waarde aan hoogwaardige kwaliteit en het uiterlijk van de diverse horloges. In diverse horloges van het horlogemerk zijn diamanten en gouden details verwerkt.

Juwelier van Willegen is een Official Dealer van het merk. Benieuwd naar het aanbod van Rado horloges van Juwelier van Willegen?

Rado collectie

Aanbod

Als Official Dealer heeft Juwelier van Willegen een uitgebreid aanbod. Bij Juwelier van Willegen zijn diverse collecties van Rado te koop, zoals:

Centrix Hyperchrome True
Coupole Integral


Centrix

De horloges uit de Centrix collectie zijn elegante en eigentijdse horloges die uitgerust zijn met een Quartz uurwerk en zijn afgewerkt met saffierglas. Het saffierglas zorgt voor rust op de wijzerplaat.

Centrix collectie


Coupole

Horloges uit de Coupole collectie zijn zeer elegante, verfijnde horloges die een Quartz uurwerk hebben en zijn afgewerkt met saffierglas. De horloges uit de Coupole collectie zijn de eerste horloges van het horlogemerk die een leren band hebben.

Coupole collectie

Hyperchrome

Met de horloges uit de Hyperchrome collectie brengt een eigen sportieve lijn uit. De horloges hebben naast een uurwijzer en minutenwijzer ook een datumaanduiding en chronograaf functie. Het speciale hieraan is dat het niet gebruikelijk is voor dit merk horloge. Deze extra functies geven een Hyperchrome horloge een sportieve uitstraling.

Hyperchrome collectie

Integral

De horloges uit de Integral collectie staan voor een strak design en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De kenmerken voor de Integral collectie zijn de rechthoekige wijzerplaat en kast en het saffierglas. Daarnaast worden er verschillende kleuren en materialen gebruikt in de horlogeband.

Integral collectie


True

De horloges uit de True collectie combineren hightech materialen met een vernieuwd design. De ronde vormen en cursieve lijnen van de horloges uit de True collectie wijkt deze af van de strakke en parallelle lijnen die vaak worden gebruikt in de andere collecties. Een nieuwe, moderne collectie.

True collectie


Benieuwd naar het gehele aanbod van Rado horloges van Juwelier van Willegen? Klik dan op de onderstaande button.

Rado collectie