OMEGA HORLOGE

Omega horloge


Omega is een Zwitsers horlogemerk dat is opgericht in 1848. Het horlogemerk behoort tot één van de vijf beste Zwitserse horlogemerken. De Omega horloge staat bekend om haar functionaliteit, betrouwbaarheid en het hoge niveau van kwaliteit. Sommige modellen genieten zelfs een legendarische reputatie omdat ze gedragen werden door staatshoofden en in films zoals James Bond en de Apollo-reeks.

Juwelier van Willegen is een Official Dealer van Omega horloge. Benieuwd naar het complete aanbod van Omega horloges van Juwelier van Willegen?

Omega collectie

Aanbod

Juwelier van Willegen heeft als Official Dealer van het horlogemerk een zeer ruim aanbod horloges. Kies uit de ruim 70 horloges bij Juwelier van Willegen. De verschillende collecties van Omega horloges die te koop zijn bij Juwelier van Willegen:

ConstellationConstellation SeamasterSeamaster
De VilleDe Ville SpeedmasterSpeedmaster

Constellation

De in 1982 geïntroduceerde Constellation collectie is inmiddels een van de meest herkenbare horloge series geworden. Juwelier van Willegen heeft als Official Omega horloge Dealer een zeer ruime collectie van Constellation horloges.

Constellation collectie

De Ville

De De Ville-collectie is in 1969 geïntroduceerd en sinds het uitbrengen van deze collectie zijn er vele variaties geweest op de diverse uitgebrachte modellen. Het eerste co-axial werd in een De Ville gebruikt, dat gebeurde in 1999. Bij Official Omega horloge Dealer Juwelier van Willegen vind u een ruime collectie aan De Ville horloges.

De Ville collectie

Seamaster

Kom eens langs bij Official Omega horloge Dealer Juwelier van Willegen voor de horloges in de Seamaster collectie. De horloges uit de Seamaster collectie zijn echte duikhorloges en staan bekend om hun topkwaliteit. De Seamaster modellen zijn technisch gezien de mooiste en beste duikhorloges.

Seamaster collectie

Speedmaster

Sinds de introductie van de Speedmaster collectie in 1957 is het één van de meest verkochte series, een ware klassieker. Bij Official Omega horloge Dealer Juwelier van Willegen vind u een groot assortiment aan Speedmaster horloges.

Speedmaster collectie

Benieuwd naar een Omega horloge bij Juwelier van Willegen? Klik op de onderstaande button en bekijk de gehele collectie!

Omega collectie