OMEGA HORLOGE

Omega

Omega horloge

Omega is een Zwitsers horlogemerk dat is opgericht in 1848. De horloges van Omega staan bekend om hun functionaliteit, betrouwbaarheid en het hoge niveau van kwaliteit. Sommige modellen genieten zelfs een legendarische reputatie omdat ze gedragen werden door staatshoofden en in films zoals James Bond en de Apollo-reeks.

Juwelier van Willegen is officeel dealer van Omega horloges. Benieuwd naar het complete aanbod van Omega horloges bij Juwelier van Willegen?

 

Omega collectie

 

Aanbod

Juwelier van Willegen heeft als Official Dealer van het horlogemerk een zeer ruim aanbod horloges. Kies uit de ruim 70 horloges bij Juwelier van Willegen. De verschillende collecties van Omega horloges die te koop zijn bij Juwelier van Willegen:Constellation

De in 1982 geïntroduceerde Constellation collectie is inmiddels een van de meest herkenbare horloge series geworden. Juwelier van Willegen heeft als Official Omega horloge Dealer een mooie collectie van Constellation horloges.

De Constellation is één van Omega's meest herkenbare modellen met de 4 Griffes of "klauwtjes" over de kast heen is dit een model wat puur Omega DNA bevat. Het model bestaat al sinds 1952 en blijft relevant in de horlogewereld door de subtiele veranderingen die van dit horloge een tijdloze klassieker hebben gemaakt die draagbaar is bij elke gelegenheid.

 

Samengevat; de Omega Constellation collectie onderscheidt zich door zijn kenmerkende designs, prachtig innoverende uurwerken en buitengewone afwerkingen.

 

Constellation collectie432.53.40.21.02.004

De Ville

De De Ville-collectie is in 1969 geïntroduceerd en sinds het uitbrengen van deze collectie zijn er vele variaties geweest op de diverse uitgebrachte modellen. Het eerste co-axial werd in een De Ville gebruikt, dat gebeurde in 1999. Bij Official Omega horloge Dealer Juwelier van Willegen vind u een ruime collectie aan De Ville horloges.

De De Ville collectie bestaat uit vele series waaronder de Trésor en de Prestige line.  De Trésor modellen voor zowel mannen als vrouwen zijn prachtig verfijnde modellen voor personen die graag een ultiem klassiek horloge dragen, 

De Prestige serie is een ingetogen collectie met een licht moderne twist, zo is er meer variatie in het gebruik van complicaties zoals datum-functies en gangreserve aanduidingen.

Samengevat; De Ville staat gelijk aan geweldig klassiek zonder saai te zijn, voor de perfecte dress-watch zit je hier helemaal goed! 

 

De Ville collectie
Omega Seamaster Diver 300M Rubber Black | 42MM

Seamaster

Kom eens langs bij Official Omega horloge Dealer Juwelier van Willegen voor de horloges in de Seamaster collectie. De horloges uit de Seamaster collectie zijn echte duikhorloges en staan bekend om hun topkwaliteit. 

De Seamaster collectie bestaat uit verschillende series waaronder de Aqua Terra 150m, de Diver 300m, de Planet Ocean en de Railmasters. 

De Aqua Terra is een zogenoemde "luxury sportswatch", het is een model wat fenomenaal op de lijn balanceert tussen eenvoud en sportief. De modellen worden uitgevoerd met zowel stalen, rubberen als lederen banden geleverd wat de veelzijdigheid van dit model al laat zien.

De Diver 300m is dé duiker van Omega, het is een horloge wat aan alle voorwaarden voor een geweldig duikhorloge voldoet, van een geweldige afleesbaarheid en robuust gebouwde kast tot aan de high-tech materialen zoals het Zirkoniumoxide wat voode wijzerplaat en bezel gebruikt wordt. Toch weet de Diver 300m nog verfijnd te ogen door zijn lage kast profiel en geraffineerde bandontwerp.

De Planet Ocean modellen zijn de echt tool-watches van Omega, een waterdichtheid van 600 meter zorgt ervoor dat er geen enkele situatie zal zijn dat het onveilig voelt om met dit horloge om activiteiten te ondernemen dit ook doordat de modellen uitgerust zijn met krasbestendig saffierglas en keramiek.

 

Seamaster collectie

 

Omega Speedmaster Moonwatch Professional Co‑Axial Sapphire Steel | 42MM

Speedmaster

Het meest iconische model uit de Omega collectie is naturlijk de Speedmaster! Alhoewel de eerste Omega Speedmaster in 1957 op de markt kwam steeg de populariteit pas echt in 1969, toen droeg Buzz Aldrin dit horloge tijdens de allereerste menselijke maanlanding. dat maakt de Omega speedmaster het eerste horloge dat gedragen werd op de maan. Ondanks het feit dat het design van de Speedmaster al decennia lang nauwelijks veranderd is, blijft het een horloge dat bij elke outfit en gelegenhed gedragen kan worden.

Bij Official Omega horloge Dealer Juwelier van Willegen vind u een groot assortiment aan Speedmaster horloges.

 

Speedmaster collectie

 

 

 

Benieuwd naar een Omega horloge bij Juwelier van Willegen? Klik op de onderstaande button en bekijk de gehele collectie!

 

Omega collectie