Longines

Longines

Het horlogemerk Longines is in 1832 opgericht in Zwitserland door Auguste Agassiz. Het merk huist in Saint-Imier. Het kenmerk van dit merk is dat het horloges voor piloten maakt in 1919.

Juwelier van Willegen is een Official Dealer van Longines horloges. Bekijk het volledige assortiment aan Longines horloges.

Longines collectie

Aanbod

Als Official Dealer van Longines horloges heeft Juwelier van Willegen een zeer ruim assortiment. Bij Juwelier van Willegen zijn diverse collecties van Longines horloges te koop. De collectie is erg divers. Van elegante modellen tot sport modellen, alles is te vinden:

 Elegance

De modellen van de Elegance collectie hebben allemaal een klassiek design met strakke lijnen die typisch zijn voor Longines horloges.

Elegance collectie

Watchmaking Tradition

Traditionele ontwerpen zijn samengevoegd met expertise en zo is de Watchmaking Tradition collectie gevormd.

 

Watchmaking tradition collectie

 

Equestrian

De Longines Equestrian horloges zijn een hulde aan de ruitersport. Longines sponsort dan ook al jaren paardenwedstrijden en wil met deze collectie haar passie voor de ruitersport laten zien.

Equestrian collectie

Sport

De sport collectie omvat twee sub-collecties. Ten eerste de HydroConquest, deze collectie is speciaal voor duikers ontworpen die van stijl houden. Daarnaast is er de Conquest collectie en deze is ontworpen voor sportliefhebbers die van een elegante stijl houden.

 

Sport collectie

Heritage

De horloges van deze collectie zijn geïnspireerd op de rijke historie van Longines. De oude klassieke horloges van vroeger zijn in een nieuwe uitvoering teruggebracht.

Heritage collectie

 

                                              

Wilt u meer weten over de collectie? Neem dan contact met ons op. Bekijk het volledige aanbod van de Longines horloges:

Overzich aanbod Longines