BREITLING

Breitling

Het horlogemerk is in 1884 opgericht in Zwitserland, door Léon Breitling. Dit merk horloge staat voor topkwaliteit. Breitling heeft een lange geschiedenis als het gaat om betrouwbaarheid en precisie, en is het enige grote Zwitserse horlogemerk dat al zijn uurwerken chronometer laat certificeren.

Juwelier van Willegen is een Official Dealer van Breitling horloges. Klik op de onderstaande buttons om de collecties van Breitling te bekijken:

AvengerAvenger
GalacticGalactic
Superocean HeritageSuperocean Heritage
ChronomatChronomat Navitimer Navitimer SuperoceanSuperocean
ColtColt Professional Professional TransoceanTransocean

Aanbod

Als Official Dealer van Breitling horloges heeft Juwelier van Willegen een zeer ruim assortiment. Hieronder vindt u meer informatie over de bovenstaande collecties:

Avenger

De horloges in de Avenger serie zijn de ultieme horloges voor elke uitdaging. De Avenger horloges zijn gemaakt voor echte professionals.

Avenger collectie

Chronomat 

De Chronomat horloges zijn uitgerust met onder andere het unieke Caliber B01. De Chronomat horloges staan voor innovatie, prestige, prestaties en nauwkeurigheid.


Chronomat collectie


Colt

De horloges uit de Colt collectie zijn erg sportief en robuust. Je hebt verschillende soorten band, van een stalen band tot een lederen band.


Colt collectie

Galactic

De Galactic collectie heeft een klassieke uitstraling. Een keuze uit diverse soorten band voor het horloge met zelfs een parelmoer wijzerplaat.

Galactic collectie

Navitimer 

De horloges van de Navitimer collectie hebben een zeer klassieke uitstraling, en zijn uitgerust met een fraaie techniek. Keuze uit een leren, rubber, croco of stalen band.


Navitimer collectie

Professional 

De horloges uit de Professional collectie zijn zeer geschikt voor professioneel gebruik. Functionaliteit van deze horloges staat voorop, met bijvoorbeeld een digitale display. Sommige horloges zijn zelfs uitgerust met een GPS baken.


Professional collectie

Superocean Heritage

De Superocean Heritage collectie bestaat uit horloges die gebaseerd zijn op de klassieke Breitling duikhorloges uit de jaren ’50. De Superocean Heritage horloges zijn in verschillende kleurstellingen beschikbaar.


Superocean Heritage collectie


Superocean 

De horloges uit de Superocean collectie staan bekend om hun grote waterdichtheid en de robuuste stalen kast, het ultieme duikhorloge. De Superocean horloges zijn beschikbaar in verschillende band materialen.

Superocean collectie


Transocean

De horloges van de Transocean collectie staan voor elegantie dat gecombineerd is met techniek. Horloges van topkwaliteit.

Transocean collectie

Benieuwd naar het gehele aanbod van Breitling horloges van Juwelier van Willegen? Klik dan op de onderstaande button.


Breitling Collectie