TISSOT T-TOUCH EXPERT SOLAR

Tissot T-Touch op zonne-energie

Het eerst horloge in de wereld met touchscreen die loopt op zonne-energie. Een combinatie van duurzaamheid en hoogstaande techniek.

In 1999 heeft Tissot zijn eerst T-Touch uitgebracht nu het eerst T-touch horloge op zonne-energie. De zon brengt de T-Touch Solar modellen tot leven, er komt geen batterij aan te pas. De zonnecellen zitten verborgen onder de wijzerplaat en met een simpele aanraking van het glas worden tal van functies geactiveerd. De ontwerpen hebben een sportief uiterlijk en innerlijk waarin de meest innovatieve technologie schuilgaat.

Contact met licht zorgt er niet alleen voor dat de indexen en wijzers oplichten in het donker, maar ook dat de accumulator van het horloge voor lange tijd opgeladen wordt. Met slechts 15 min daglicht kan het horloge de hele dag actief gebruikt worden, zonder dat het energieniveau afneemt. In het uurwerk zitten 25 functies verwerkt, van een eeuwigdurende kalender met de indicatie van dag- en weeknummers, twee alarmen, twee tijdzones voor op reis, weervoorspelling en hoogtemeter tot een chronograaf met rondetijden, kompas, timer, regatta functie en achtergrondverlichting.

Kenmerken:

  • Swiss made
  • Solar quartz uurwerk op zonne-energie met weergave van het laadpercentage van de accumulator
  • Touch screen krasbestendig saffierglas met anti-reflectieve coating
  • Anti-magnetische titanium kast met zwarte PVD laag
  • Waterbestendig tot een druk van 10 bar (100 m / 330 ft)

Kijk in onze webshop en ontvang 5% korting bij het aanmelden van onze nieuwsbrief.

Tissot T-Touch Expert Solar