Omega Swiss Luxury Watch Manufacturer


Mark II
In 1969, hetzelfde jaar waarin we een nieuwe wereld betraden, introduceerde OMEGA de Mark II. Een nieuw horloge met een innovatieve, gestroomlijnde behuizing.
In 2014 heeft OMEGA deze klassieke chronograaf opnieuw geïntroduceerd, in een geactualiseerde vorm met Co-Axial uurwerk.

GoodPlanet
OMEGA is geïnspireerd door de rijke zeevaarthistorie om de Seamaster Planet Ocean 600M GoodPlanet GMT te creëren, een innovatief en sportief horloge dat dient als een eerbetoon aan de GoodPlanet Foundation en het positieve werk dat het doet voor ons milieu en de onderwater ecosystemen. Van elk verkocht GoodPlanet horloge gaat een deel van de opbrengst naar 2 grote projecten van de GoodPlanet Foundation.

James Bond
Al bijna twee decennia lang is er een OMEGA horloge te vinden op 007’s pols, een betrouwbare dienst bewijzend en met de juiste uitstraling voor de perfecte spion sinds GoldenEye uit 1995. De favoriete spion wordt niet alleen gedefinieerd door zijn gevoel voor avontuur, maar ook door zijn rol van ultieme stijlicoon.Deze combinatie maakt OMEGA en James Bons de perfecte partners.

Ga naar onze Facebook pagina, like ons en maak kans op een unieke Omega goodies.