ORIS PRESENTEERT DE AUDI SPORT LIMITED EDITION

Oris presenteert de nieuwe Oris Audi Sport Limited Edition.

Het nieuwe horloge is gebaseerd op de Oris Artix GT sportchronograaf die bekend is om z’n retrograde kleine secondefunctie op de 9 uur. Her design herinnert aan het dashboard van een Audi sportwagen. De zilveren wijzerplaat staat voor de volgens traditie zilverkleurige racewagens van het Duitse automerk.

De titanium kast van Oris Audi Sport Limited Edition heeft een in twee richtingen draaibare wolfraam lunette. Beide materialen maken het horloge extreem licht en weerspiegelen de technologie van de high-performance racewagens van Audi Sport. De buitenrand van de lunette is voorzien van een ‘good grip’ rubberen inleg – een Oris innovatie die de drager de kans biedt snel en trefzeker instellingen aan te passen.

Het horloge wordt aangedreven door het automatische mechanische kaliber 774, voor een perfecte tijd – en datumweergave. evenals een nauwkeurige chronograaffunctie. De Oris Audi Sport Limited Edition heeft een geperforeerd lederen band, geïnspireerd op de autosport, en een titanium vouwsluiting.

De Oris Audi Sport Limited Edition hebben wij in huis nummer 0002-2000

Zie hier voor meer productinformatie