Oris Divers Sixty-Five

50 jaar geleden vertrouwden duikers al op de kwaliteit van de duikhorloges van Oris. De nieuwe “Oris Divers Sixty-Five” is een re-edtion van een Oris uit 1965, de looks van toen gecombineerd met de techniek van nu.

Wat zijn de verschillen? 1965 vs 2015

1965 2015

Diameter: Ø 36mm.

Glas: Hesaliet (plexiglas)

Uurwerk: Handopwinding 

Lunette: in 2 richtingen draaibaar 

Waterdicht: 10bar 

Band: ‘tropic design’ kunststof Zwart 

Wijzers en uuraanduiding: Tritrium 

Ø 40mm.

Saffierglas

Automatich uurwerk

één richting draaibaar

10bar

'tropic design’ kunstof of Zwart Nato


 ‘Light Old Radium’ Super-LumiNova

Het Oris Divers Sixty-Fivehorloge heeft nog de originele looks uit 1965 maar dan met de techniek van nu en net een slag groter. Het saffierglas heeft aan de binnenzijde een anti-reflectie coating om de schittering te verminderen en de leesbaarheid vergroten.

De Lunette die nu één richting draaibaar is, is ingelegd met zwart aluminium voorzien van een 60-minuten schaal. In de kastbodem is het originele Oris embleem uit 1965 gegraveerd. Leverbaar met 2 verschillende banden, een zwart ‘tropic design’ kunstof band of een zwart nato band, beide met roestvrijstalen Oris gesp.

Oris Divers Sixty-Five nu hier leverbaar € 1.700.-

     

Oris en duikhorloges

Op zoek naar een eigentijds duikhorloge? Dan is de Aquis collectie de moeite waard om te bekijken. Diverse modellen voor dames en heren in vele wijzerplaat kleuren waaronder Zwart en Blauw. Een bijzonder model uit deze collectie is de Oris Regulateur “der Meistertaucher”. Een regulateur horloge heeft een gescheiden uren en minuten aanduiding. Hierdoor zijn de minuten, die centraal staan, voor een duiker erg goed af te lezen. Inclusief waterproof presentatie doos, extra rubberen band en tool set om banden te wisselen.

Oris Regulateur “der Meistertaucher” hier leverbaar € 2.800.-