BRON SIERADEN


Bron en Juwelier van Willegen

Bron Sieraden en Juwelier van Willegen zijn 15 jaar geleden tegelijk begonnen aan een nieuwe droom. Jeroen van Willegen startte samen met zijn vrouw een juwelier op een toplocatie in het centrum van Den Haag. Jeroen 4de generatie uit een Rotterdams juweliers gezin begon zijn droom in de Hoogstraat.

Rond deze periode waren er ook veranderingen in het familiebedrijf Bron uit Schoonhoven. Het bedrijf Bron bestaat al sinds 1888 en in 2000 werd de leiding overgenomen door Heleen Bron. Op dat moment produceerde zij nog geen eigen collectie maar importeerde zij luxe juwelen die zij doorleverde aan de Nederlandse juweliers, waaronder Juwelier van Willegen. Heleen miste het een en ander bij het inkopen van de juwelen, toen heeft ze samen met haar team besloten zelf een collectie te ontwerpen en deze te laten vervaardigen in Nederland. Op deze manier leveren ze ook hun steentje bij aan het behouden van het ambacht in Nederland.

Bron 2015

In al die 15 jaar is Bron uitgegroeid tot het juwelen merk van Nederland, specialist in kleuredelstenen en parels. Karakteristiek is dat klassieke vormen in een modern jasje worden gegoten. Met de combinatie-ringen van Bron bepaal je zelf welke kleuren je vinger sieren en in welke volgorde. Niet te serieus, maar lekker nonchalant.De sieraden zijn bedoeld om vaak te dragen en niet om alleen op zon- en feestdagen uit het juwelenkistje tevoorschijn gehaald te worden.Tulip

Tulpen zijn de ultieme voorbode van de lente. Hun frisse kleuren en eigenwijze uitstraling geven een verse dosis energie aan uw outfit.

Reflex

Ongedwongen luxe voor om de pols. Helemaal compleet met diamantjes.


Joy Forever

De Joy serie is speciaal gecreëerd om de vrolijke mijlpalen in het leven op te fleuren. Bijvoorbeeld als cadeau bij 16, 18 of 21-jaar jong of ter bekroning van een examen of afstuderen. Voor veel jonge vrouwen is dit de eerste stap naar een eigen juwelenverzameling. De Joy ring voegt zich makkelijk naar andere sieraden en gaat nooit vervelen.


September BRON maand bij Juwelier van Willegen!

BRON bekend van al zijn edelstenen en kleurenpracht.Kies de combinatie die bij je past. Eenvoudig en chic of juist kleurrijk en uitbundig. Deze maand bij aankoop van een BRON sierraad een herfst BRON nagellak cadeau. Zo zijn alle vingers in BRON style.

Kijk hier voor meer inspiratie.

Kom passen, laat je inspireren en adviseren.