De maand November staat de laatste jaren systematisch in het teken van Movember! Deze wereldwijde organisatie is al jaar en dag bezig om teelbalkanker onder aandacht te brengen, dit is namelijk de meest voorkomende soort kanker onder heren.


Oris | 65 Movember


De maand November staat de laatste jaren systematisch in het teken van Movember! Deze wereldwijde organisatie is al jaar en dag bezig om teelbalkanker onder aandacht te brengen, dit is namelijk de meest voorkomende soort kanker onder heren, maar door de rest van het jaar heen hoor je hier eigenlijk niet over. Hier moet zo snel mogelijk verandering in komen, zoals u hieronder zal lezen gaat Oris dit veranderen!

 Afbeeldingsresultaat

 


Samen de strijd aan tegen teelbalkanker!


Door een exclusief horloge uit te brengen in samenwerking met de Movember Foundation gaat Oris de strijd aan tegen teelbalkanker. Dit Zwitserse horlogemerk dat staat voor kwaliteit en eigenzinnigheid heeft de handen in één geslagen met de Movember Foundation om voor deze gelegenheid dit exclusieve horloge te fabriceren. Het is een prachtig resultaat geworden die ook na November het hele jaar door met trots gedragen kan worden.


Iedere dag? eens per jaar? Altijd relevant!De Oris Movember editie is een Oris Diver 65. De diver 65 is een reproductie van een model dat zij uitgebracht hebben in 1965 zoals hieronder te zien is op de foto. Dit horloge is nadat hij opnieuw uitgebracht werd in 2015 direct uitgegroeid tot één van de aanvoerders van de Oris collectie. Het horloge is razend populair in alle soorten, maten en kleuren waarin hij uitgebracht wordt. Het horloge is van dichtbij herkenbaar als Movember editie van wegen de kleine details op bijvoorbeeld de band, hier staat namelijk de “moustache” het officiële Movember Foundation logo. Ook heeft het horloge nog een aantal subtiele, maar toch in het oog springende extra’s.
De rosé goudkleurige wijzers, de gele accenten op de wijzerplaat en de extra stoffenband band voor het horloge maakt dat je twee verschillende horloges hebt die gedragen kunnen worden.
Als extra zit het horloge in een speciale doos waar ook nog een setje gereedschap bij zit zodat u de band van de Movember editie zelf kan vervangen.

Oris Diver Watches


Is hij nog te leveren?

 


Het horloge is een special edition, dit betekend dat er maar een bepaald aantal horloges worden uitgegeven. Toch is het bij ons zo lang de voorraad strekt nog mogelijk om dit horloge aan te schaffen, wanneer het horloge uitverkocht is zullen wij hem niet meer kunnen leveren. Besteld u hem bij ons in de webshop zal hij de volgende werkdag bij u aangeboden worden! Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons in de winkel langs te komen. In beide gevallen kan je uitgaan van onze van zelfsprekende service en daarnaast krijgt u ook nog eens twee jaar internationale garantie vanuit Oris, wanneer je het garantiebewijs aanmeld bij “my Oris” krijg je binnen Nederland nog een jaar extra garantie op het horloge.


ORIS DIVERS MOVEMBER EDITION | 40MM

Referentienummer: 01 733 7707 4084-Set LS

Prijs: € 1.950.-

Kijk hier voor meer informatie over dit bijzondere Oris horloge

Bekijk hier de gehele Oris collectie