Squale

Squale is absoluut geen nieuwkomer in de horlogewereld, in de jaren 50 waren zij namelijk de pioniers van de duikhorloges. Zij kregen als eerste patent op het produceren van kasten voor duikhorloges. De kwaliteit van hun kasten bleef niet onopgemerkt, Squale is namelijk door onder andere Heuer en Blancpain gevraagd om kasten voor hun te produceren. Dankzij samenwerking met bijvoorbeeld de Italiaanse marine is Squale nog steeds nauw verbonden met de duikwereld. Kortom, bent u een echte liefhebber van historie en duikhorloges, dan is Squale zeker wat voor u!

 

1521

De 1521 is de iconische collectie bij uitstek van het merk Squale en dankt zijn naam aan de oorspronkelijke productiereferentie die Von Büren in de jaren 1960 aan deze behuizing gaf. Tot op de dag van vandaag is hij trouw gebleven aan het origineel. Het werd ontworpen en gebouwd door Charles Von Büren in een tijd waarin duikhorloges net begonnen te verschijnen, met zijn 50 atm drukweerstand, wat gemoedsrust garandeert aan alle liefhebbers van onderwaterverkenning.

 

Squale Matic

De Matic-collectie is de meest gewilde collectie voor liefhebbers van onderwateractiviteiten, niet alleen vanwege de functionaliteit van het product, maar ook vanwege de geavanceerde productietechnieken die gegarandeerd voldoen aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende duikers.

 

Sub-39

Het Sub-39 model werd gecreëerd om zestig jaar Squale te vieren. Geïntroduceerd in 2019, werd het jubileummodel uitgebracht als een beperkte oplage van slechts 150 stuks. Tegenwoordig omvat de Sub-39-collectie een breed scala aan horloges, allemaal geïnspireerd op het verleden.

 

Super Squale 

Het Super Squale model werd gelanceerd in de jaren 60 en werd meteen een van de meest populaire horloges van het Squale-merk. Het was inderdaad geen toeval dat Charles Von Büren in 1959 het handelsmerk Super-Squale registreerde, samen met het Squale merk zelf, symbolisch voor een horloge dat voorbestemd was om iconisch te worden in de wereld van duikhorloges.

 

1545

De 1545-collectie is ontworpen voor degenen die van alle aspecten van watersport houden. Dit veelzijdige horloge is de ideale metgezel voor een dag vol intensieve activiteiten in het water. Met een weerstand tot wel 30 atmosferen druk (300 meter diep) is het zowel een precisiegereedschap als een elegant horloge dat geschikt is voor elk onderwateravontuur.