Georg Jensen

Georg Jensen

 

Georg Jensen is een Deens designhuis dat bekend staat om hun tijdloze design, geweldige kwaliteit en vakmanschap. Georg Jensen werd in 1904 opgericht in Kopenhagen door de zilversmid Georg Jensen. Sindsdien heeft het bedrijf zicht gevestigd als een prominente naam binnen Deens design, waarvan de artistieke expressie over de hele wereld wordt gewaardeerd.

Georg Jensen biedt een uitgebreid assortiment aan met stijlvolle sieraden. Voor Georg Jensen was het belangrijk om designobjecten te creëren die zowel schoonheid als functionaliteit combineerden. In de loop van de jaren zijn de individuele stijl en tijdloze esthetiek synoniem geworden met Scandinavisch design. Het erfgoed en de karakteristieke stijl van Georg Jensen leven tot op de dag van vandaag voort, maar nu met een uitgebreid assortiment en moderne interpretaties. De vloeiende vormen en verfijnde elegantie van de sieraden hebben Georg Jensen tot een zeer bekend en gewaardeerd sieradenmerk gemaakt.

Juwelier van Willegen heeft een mooie collectie in huis je vindt onder andere prachtige sieraden uit de collectie Offspring die de onverbrekelijke band van de liefde symboliseert, Mercy waarvan de zachte en sensuele vormen de constante verandering van het leven symboliseren en Moonlight Grapes, geïnspireerd door de originele motieven van Georg Jensen. Recent zijn er twee bijzondere collectie toegevoegd de verfijnde 18 karaat geelgouden Signature lijn en de creatieve Arc zilver collectie.

 

Offspring

Ontwerpster Jacqueline Rabun viert de innige band tussen moeder en dochter met de prachtige Offspring collectie. De ringen, colliers en armbanden in 18 karaat goud en sterling zilver nemen inspiratie van de vorm van het ei, dit resulteert in prachtige sieraden met een elegant design.

Georg Jensen | Offspring Earhoop | Yellow Gold Bekijk hier onze Georg Jensen Offspring collectie.

 

Mercy

Geinsprireerd door haar menselijke ervaringen, heeft Jacqueline Rabun de Mercy collectie ontworpen. De sieraden met organische vormen, gemaakt van sterling zilver en 18kt goud en soms bezet met diamant, wikkelen zich feilloos om je vinger, nek en oren om je er aan te herinneren om altijd medelijdend te blijven.

Georg Jensen Mercy Mini Ring Bekijk hier onze Georg Jensen Mercy collectie.

Moonlight

Elementen van de klassieke Georg Jensen desings zijn herdacht en opnieuw geintrepeteerd met fantastische resultaten gemaakt van gerecycled 18 karaat goud en sterling zilver. Van subtiele verfijning tot uitsprekende individualiteit, in de Moonlight Grapes collectie zit er iets bij voor iedere vrouw.

10019041 moonlight Grapes Georg Jensen Bekijk hier onze Moonlight Grapes Georg Jensen collectie.

Signature

Georg Jensen Signature 20001304 Bekijk hier onze Georg Jensen Signature collectie

Arc Silver

Bekijk hier onze ARC zilver collectie

 

Juwelier van Willegen heeft een mooie Georg Jensen collectie in huis bekijke hier onze collectie of kom gezellig langs, wij zijn 7 dagen per week geopend.

Je vind in ons in het mooie centrum van Dan Haag.

 

 

 

 

 

 

20% Korting op gehele voorraad code: summer20