TAG Heuer

TAG Heuer

TAG Heuer is een Zwitsers horlogehuis. In 1984 werd Heuer overgenomen door Techniques d’Avant Garde en sindsdien is de naam TAG Heuer. Heuer is opgericht in 1860. De horloges hebben een hoge kwaliteit en staan bekend om de sportieve uitstraling. De horloges zijn daarnaast vaak voorzien van een chronograaf.

Juwelier van Willegen is Official Dealer van het Zwitserse horlogemerk. Benieuwd naar het volledige aanbod van dit horlogemerk bij Juwelier van Willegen?

 

TAG Heuer collectie

 

Aanbod

Het aanbod van TAG Heuer horloges van Juwelier van Willegen is zeer ruim. Er is een ruim aantal horloges van verschillende collecties van TAG Heuer verkrijgbaar bij Juwelier van Willegen. De collecties die te koop zijn bij Juwelier van Willegen:


 

WBP201A.BA0632

Aquaracer

De horloges uit de Aquaracer collectie van het horlogemerk staan erg bekend om hun sportieve look.

 

Aquaracer collectieTAG Heuer Carrera Calibre Heuer 02 Blue | 42MM

TAG Heuer Carrera

De Carrera-serie is een prachtige stijlvolle lijn, met enkele speciale dames uitgaves. De horloges staan bekend als een klassieker van het Zwitserse horlogemerk.

 

Carrera collectieWAZ1110.BA0875

TAG Heuer Formula 1

De Formula 1-serie heeft een sportief karakter dat is geïnspireerd door de koningsklasse uit de autosport: de Formule 1. Sinds Max Verstappen mee rijd is de liefde voor de Formule 1 in Nederland alleen maar gegroeid. En als kers op de taart won hij in 2021 het wereldkampioeschap na het bloedstollend gevecht met Lewis Hamilton. De horloges hebben vaak een stalen band en een stalen kast. In de Formula 1 collectie kunt u onder andere de Red Bull Racing special edition.

 

Formula 1 collectie
CAW211D.FC6356

Monaco

De horloges uit de Monaco collectie zijn bekend geworden door de film “Le Mans”, de acteur Steve McQueen droeg in 1969 een horloge uit de collectie Monaco. De eerste Heuer Monaco was in 1969 het eerste horloge met een automatisch chronograaf uurwerk, en ook het eertse horloge met een vierkante waterdichte band.

 

Monaco collectie


Connected

TAG Heuer's derde generatie smartwatches, voor de technologie- óf sportliefhebber


Connected collectie
Link

De TAG Heuer Link is hét horloge waar de band misschien wel meer aandacht claimt dan de rest van het horloge, het design is geïnspireerd door de structuur van autobanden.

Link collectie

 

Bij aankoop bij Juwelier van Willegen ontvang je minimaal 2 jaar garantie op alle aangekochte producten. Daarnaast is de verzending altijd gratis bij Juwelier van Willegen en hanteren wij de 14 dagen geld terug garantie. Juwelier van Willegen is aangesloten bij de Nederlandse Juweliers- en Uurwerkbranche. Kom gerust eens langs in de winkel voor deskundig advies van onze medewerkers.

Benieuwd naar het gehele aanbod van TAG Heuer horloges bij Juwelier van Willegen of wil u een TAG Heuer bestellen? Klik dan op de onderstaande button.

TAG Heuer collectie