TAG Heuer Connected

TAG Heuer Connected

 

Bekijk het aanbod

 

Een combi van chique en smart


Door nauw samen te werken met Intel en Google kon TAG Heuer een combinatie maken van intelligente connectiviteit met de Zwitserse precisie. De horloges uit de Connected collectie hebben een Intel processor die Bluetooth en Wi-Fi ondersteunen en hebben een 4GB geheugen. Door gebruik te maken van een lithium-accu is de TAG Heuer Connected eenvoudig op te laden met een draadloze contactlader. Daarnaast is de Connected gemakkelijk te synchroniseren met iedere smartphone die draait op iOS of Android. Voor de Connected zijn inmiddels al vele apps beschikbaar, waaronder de klassiekers van Google zoals Google Maps en Google Translate. De TAG Heuer connected is ook perfect om te gebruiken tijdens het sporten. De TAG Heuer Connected heeft namelijk vele verschillende sportfuncties waar je allerlei verschillende sportactiviteiten mee kan tracken.

TAG Heuer heeft de nieuwste variant (Calibre E4) in twee verschillende maten uitgebracht, in 42 millimeter en in  45 millimeter. De 42 millimeter variant heeft een hele chique uitstraling, dit heeft TAG Heuer voor elkaar gekregen door de lunette onder de prachtig afgeronde rand van het saffierglas te plaatsen. Hierdoor heeft het horloge, zeker in combinatie met een lederen band (SBR8010.BC6608), echt een hele elegante look. Zoals eerder gezegd komt de TAG Heuer Connected Calbre E4, naast 42 millimeter, ook in 45 millimeter. Deze maat heeft een veel sportievere look. Dit komt, naast het formaat, ook door het feit dat dit horloge een keramische lunette om het scherm heen heeft. Dus niet net zoals de 42 millimeter variant ònder het saffierglas. TAG Heuer heeft naast een stalen variant ook een uitvoering in titanium! (SBR8A80.BT6261) Dit heeft als groot voordeel dat het een stuk lichter is dan staal, hierdoor voel je nauwelijks dat je een horloge draagt. Over het titanium zit een zwarte PVD laat voor een nog sportievere uitstraling.

Naast de reguliere Calibre E4 45 millimeter in titanium heeft TAG Heuer ook een speciale golf editie (SBR8A81.EB0251) aan hun collectie toegevoegd. Hetgeen waar deze speciale editie meteen aan herkent kan worden zijn de aanduidingen voor de 18 holes, zichtbaar op de keramische lunette. Zo kan je in combinatie met het gebruik van de TAG Heuer golf applicatie precies zijn wat je prestaties bij elke hole waren. TAG Heuer heeft in haar database meer dan 40.000 golfbanen beschikbaar in de TAG Heuer golf app. Gaat u echter een balletje slaan op een golfbaan die niet beschikbaar is in de TAG Heuer golf app, dan kunt u dit aan TAG Heuer laten weten en dan zullen ze er voor zorgen dat deze binnen 48 uur beschikbaar is in de TAG Heuer golf applicatie.

De keuze in formaat en materiaal van de horlogekast is reuze, maar gelukkig is dit ook bij de banden van de TAG Heuer Connected Calibre E4 het geval! Stel je hebt de hele dag je horloge op een lederen band gedragen, dan kan je die letterlijk met één druk op de knop supersnel en gemakkelijk vervangen voor een rubberen of een stalen band. Dat is toch net iets comfortabeler voor tijdens het sporten.

 

TAG Heuer Connected bij Juwelier van Willegen


De TAG Heuer Connected is verkrijgbaar bij Juwelier van Willegen en leverbaar in verschillende horlogebanden. De horlogebanden zijn verkrijgbaar is zes verschillende kleuren; zwart, wit, rood, blauw, groen en geel.

 

Bekijk het aanbod

 

Juwelier van Willegen


Bij Juwelier van Willegen is de verzending altijd gratis en zijn de horloges altijd uit voorraad leverbaar. Juwelier van Willegen is aangesloten bij de Nederlandse Juweliers- en Uurwerkenbranche. Neem gerust contact op of kom eens langs in de winkel voor deskundig advies van onze medewerkers.

 

Neem contact op

20% Korting op gehele voorraad code: summer20