Oris

Oris

Het horlogemerk Oris is in 1904 opgericht in Zwitserland door Paul Cattin en Georges Christian. Het merk huist in Hölstein. Het merk staat erom bekend dat het alleen mechanische horloges produceert. Verder staat het merk bekend om de sprekende en gevarieerde ontwerpen. Horlogeverzamelaars worden ook erg blij van Oris horloges door de eigenzinnige ontwerpen.

Juwelier van Willegen is een Official Dealer van Oris horloges. Bekijk het volledige assortiment aan Oris horloges.

Oris collectie

 

Aanbod

Als Official Dealer van Oris horloges heeft Juwelier van Willegen een zeer ruim assortiment. Bij Juwelier van Willegen zijn diverse collecties van Oris horloges te koop. Het is een erg diverse collectie. Zo zitten er horloges bij die een eerbetoon geven aan de motor sport, maar bijvoorbeeld ook horloges die speciaal voor de duiksport ontwikkeld zijn. Verder is er ook een collectie die speciaal gericht is op piloten.

 

Culture 

De Culture collectie van Oris bestaat uit de lijnen Artelier en Classic. De horloges in deze collectie hebben een tijdloos design.

Culture collectie

Diving 

De horloges uit de Diving collectie zijn waterdicht en speciaal gemaakt om ermee te kunnen duiken. Er zijn verschillende stoere modellen beschikbaar waar uit gekozen kan worden.

Diving collectie

Aviation 

Deze collectie is speciaal gericht op piloten die de cockpit-ready functionaliteit en esthetiek waarderen.

Aviation collectie

Motor Sport

De horloges uit de Motor sport lijn geven de samenwerking van Oris met de Formule 1 weer. De horloges hebben een stoer design door bijvoorbeeld gebruik van de rubberen banden en ceramische onderdelen.

Motor Sport collectie

Wil je meer weten over de collectie of onze andere producten? Neem dan contact met ons op of bekijk de volledige collectie hier:

Oris collectie