Minitials

Minitials collectie

Minitials is een Nederlands merk en opgericht door de 2 jonge moeders Marloes en Marshia. Het onderscheidende van Minitials dat je een persoonlijk sieraad kan samenstellen. De liefde van de 2 jonge moeders voor hun kinderen was de basis voor dit merk. Zij wilden altijd hun kinderen dichtbij zich hebben en zo ontstond het merk. In dit merk hebben zij een manier gevonden om degene waar je van houdt dicht bij je te hebben in een subtiele en modieuze manier.

Collectie

De collectie bevat oorbellen, armbanden, colliers en ringen. Deze zijn er ook in allemaal verschillende soorten en stijlen zodat er voor ieder wat wils is. Er zijn sieraden in geel, wit en rosé goud in de collectie van Minitials. Het sieraad kan helemaal naar eigen wens gepersonaliseerd worden. Het idee achter het merk is dat je de eerste letter van je geliefde kiest en deze altijd bij je draagt. Er kunnen ook meerdere letters gekozen worden, net wat gewenst is. Mix en match naar eigen smaak. De sieraden van het merk worden in 18 karaat wit en geel goud gemaakt.

Mintitials collectie

 

Officieel Minitials dealer

Juwelier van Willegen is een officiële Minitials dealer. Op onze website vindt u het uitgebreide assortiment. Neem snel een kijkje en maak je eigen sieraad. De sieraden zijn ook in onze winkel te bewonderen. Verder is er veel mogelijkheid om de sieraden naar eigen wens te ontwerpen. Kies uw favoriete ontwerp en kies hierbij de letters van uw geliefde. Wat is jouw liefdesverhaal? Doordat het naar eigen wens op maat gemaakt kan worden kan er precies gekozen worden wat bij de rest van uw sieradencollectie aansluit. De levertijd is iets langer dan je gewend bent, omdat de sieraden speciaal voor jou gemaakt worden. Binnen 5 werkdagen worden de sieraden van het merk gratis en mooi verpakt naar het adres van jouw keuze verstuurd.

 

Minitials

20% Korting op gehele voorraad code: summer20