FREDERIQUE CONSTANT

Frederique Constant

Het horlogemerk Frederique Constant is in 1988 opgericht in Zwitserland, door de Nederlandse ondernemers Peter Stas en Aletta Bax. Het merk huist in Geneve. Gedreven door de passie van beide ondernemers is het horlogemerk uitgegroeid tot een van de grootste Zwitserse fabrikanten van horloges. Het merk staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit die het aanbiedt tegen een commerciële prijs.

Juwelier van Willegen is een Official Dealer van Frederique Constant horloges. Bekijk het volledige assortiment aan Frederique Constant horloges.

Frederique Constant collectie

Aanbod

Als Officieel Dealer van het horlogemerk heeft Juwelier van Willegen een zeer ruim assortiment. Bij Juwelier van Willegen zijn diverse collecties van Frederique Constant horloges te koop:

Classics

In de Classics collectie zijn de bestverkochte horloges van het horlogemerk in één collectie samengevoegd.

Classics collectie
Horological Smartwatch

De Horological Smartwatch horloges hebben het DNA van een echt Zwitsers horloge, maar met de techniek van de smartwatch. Elegantie en technologie komen samen in de Horological Smartwatch collectie.

Horological Smartwatch collectie
Manufacture

De horloges uit de Manufacture collectie zijn geschikt voor een horloge liefhebber met interesse in techniek. De Manufacture horloges hebben een veelomvattend ontwikkelings- en productieproces.

Manufacture collectie


Slimline

Horloges uit de Slimline collectie doen denken aan de herenhorloges uit de jaren ’50, die in een eigentijds jasje zijn gestoken.

Slimline collectie


Vintage Rally

Net als de Runabout collectie, is de Vintage Rally ook een eerbetoon aan een vervoersmiddel van vroeger. De Vintage Race collectie is een eerbetoon naar diverse oude racewagens en de race evenementen waar het horlogemerk aan verbonden is.

Vintage Rally collectie

Benieuwd naar het gehele aanbod van Frederique Constant horloges van Juwelier van Willegen? Klik dan op de onderstaande button.

Frederique Constant collectie