FREDERIQUE CONSTANT

Frederique Constant

Het horlogemerk Frederique Constant is in 1988 opgericht in Zwitserland, door de Nederlandse ondernemers Peter Stas en Aletta Bax. Het merk huist in Geneve. Gedreven door de passie van beide ondernemers is het horlogemerk uitgegroeid tot een van de grootste Zwitserse fabrikanten van horloges. Het merk staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit die het aanbiedt tegen een commerciële prijs.

Juwelier van Willegen is een Official Dealer van Frederique Constant horloges. Bekijk het volledige assortiment aan Frederique Constant horloges.

Frederique Constant collectie

Aanbod

Als Official Dealer van het horlogemerk heeft Juwelier van Willegen een zeer ruim assortiment. Bij Juwelier van Willegen zijn diverse collecties van Frederique Constant horloges te koop:

Classics

Classics

Horological SmartwatchHorological Smartwatch ManufactureManufacture
SlimlineSlimline RunaboutRunabout Vintage rallyVintage Rally

Classics

In de Classics collectie zijn de bestverkochte horloges van het horlogemerk in één collectie samengevoegd.

Classics collectie


Horological Smartwatch

De Horological Smartwatch horloges hebben het DNA van een echt Zwitsers horloge, maar met de techniek van de smartwatch. Elegantie en technologie komen samen in de Horological Smartwatch collectie.

Horological Smartwatch collectie


Manufacture

De horloges uit de Manufacture collectie zijn geschikt voor een horloge liefhebber met interesse in techniek. De Manufacture horloges hebben een veelomvattend ontwikkelings- en productieproces.

Manufacture collectie

Slimline

Horloges uit de Slimline collectie doen denken aan de herenhorloges uit de jaren ’50, die in een eigentijds jasje zijn gestoken.

Slimline collectie

Runabout

De Runabout collectie van het horlogemerk is met zes prachtige horloges erg bijzonder. De horloges van deze serie, die in 2009 op de markt kwam, zijn een eerbetoon aan het jacht uit de jaren ’20. De horloges zijn elegant en ingetogen.

Runabout collectie

Vintage Rally

Net als de Runabout collectie, is de Vintage Rally ook een eerbetoon aan een vervoersmiddel van vroeger. De Vintage Race collectie is een eerbetoon naar diverse oude racewagens en de race evenementen waar het horlogemerk aan verbonden is.

Vintage Rally collectie

Benieuwd naar het gehele aanbod van Frederique Constant horloges van Juwelier van Willegen? Klik dan op de onderstaande button.

Frederique Constant collectie