BURATO GIOIELLI

De collecties van Burato Gioielli worden gemaakt in 18 karaat roségoud met een bijgevoegd een certificaat hiervan. Ook worden deze handgemaakt in Italië, met gecertificeerde traceerbaarheid.

Burato sieraden beschikken over de certificering door de “Responsible Jewellery Council for the Chain of Custody” die consumenten beschermt met betrekking tot de juiste oorsprong van de gebruikte materialen, die niet afkomstig zijn uit conflictgebieden of gebieden met een hoog risico.

 De “Code of Pratices” garandeert zorgvuldige aandacht voor ethisch zakendoen. Dit ethisch zakendoen wordt gedurende het gehele inkoop- en productieproces bewaakt met aandacht voor mensenrechten, arbeidsnormen en de milieu-impact.

Collectie

De collectie van Burato heeft een aantal lijnen, deze zijn uiteraard super leuk om te combineren. Een klein overzicht van de royale Burato collectie:

Paillettes

Elegantie voor een moderne vrouw die houdt van de essentie en verfijning. Kleine pailetten verleiden je met de kleuren van de zonsopgang en begeleiden je in een wereld van elegantie en helderheid.

Burato Gioielli Burato Gioielli

Voor een glamoureus effect, worden de oorbellen van Burato per stuk verkocht. Als je de voorkeur geeft aan een meer traditionele stijl, combineer er dan twee voor een perfect paar!

Diamond Paillettes

Een kostbare ring waarmee je kunt spelen met de kleuren van de zonsondergang, waarin de bruine diamanten sierlijk versmelten met het elegante roségoud. Het ideale juweel voor wie een warm hart en ziel heeft. Small Brown Diamonds maakt deel uit van onze lijn van modulaire ringen die zijn ontworpen om u een perfecte ring te bieden die u voor elke gelegenheid kunt dragen. Op het werk, in je vrije tijd of op een feestje: probeer alle combinaties om elk moment een ander tintje te geven.