Luxe Bron Jewelry

Luxe Bron Jewelry

De sieraden van het Nederlandse label BRON Jewelry grijpen terug op een klassieke vormgeving en steken deze in een 21ste eeuw jasje. De ontwerpen zijn een combinatie van klassiek, vrouwelijk en eigentijds. Niet te serieus, maar lekker nonchalant. De sieraden zijn bedoeld om vaak te dragen. Het is immers zonde om het alleen op zon- en feestdagen uit het juwelenkistje tevoorschijn te halen.

Zo worden de sieraden van BRON Jewelry gemaakt van 18 karaat wit-, geel- of roségoud. Naast een uitstekende kwaliteit van het goud, wordt er in de juwelen van BRON overwegend gebruik gemaakt van hoge kwaliteit edelstenen, diamanten en parels. Stuk voor stuk worden de stenen met precisie geselecteerd op kwaliteit, kleur, uitstraling en schoonheid. Dit kenmerkt het vakmanschap van BRON Jewelry, wat telkens de basis is van prachtige sierraden. Hierdoor bent u gegarandeerd van de allerbeste kwaliteit van deze hoogwaardige sieraden.

BRON Jewelry

Collectie

De BRON Jewelry sieraden zijn ondergebracht in verschillende collecties. De Catch lijn bestaat uit een subtiele gouden ring met daarop een forse edelsteen als eye-catcher. De edelstenen zijn in diverse soorten en kleuren verkrijgbaar. De Confetti collectie zijn kleurrijke ringen die zowel in combinatie met andere ringen, als enkel te dragen zijn. Ook de Stax lijn is goed te combineren met andere collecties, waarbij op deze ring enkele details verweven zijn met het montuur. Dit is slechts een greep uit de collecties van BRON. Het perfecte aan deze sieraden is dat ze eindeloos zijn te combineren. Het kenmerkende aan BRON is dat ze nét even anders is dan de rest, want mooie sieraden, die mogen gezien worden. Neem een kijkje om onze BRON Jewelry collectie te bekijken:

 

BRON Jewelry collectie

 

Inspiratie Catch

Deze familie doet haar naam eer aan; wat een heerlijke Catch! De edelstenen zijn glad, schaakbord of random geslepen en beschikbaar in alle kleuren van de regenboog. Je zou ze het liefst allemaal willen hebben.

 

 

Official BRON Jewelry dealer

Op onze website vindt u het uitgebreide assortiment van BRON. Ook in onze winkel zijn de sieraden te bewonderen. Tevens is er een grote mogelijkheid om de sieraden naar eigen wens te laten ontwerpen. Doordat BRON een Nederlands label is, bestaat er de mogelijkheid om uw eigen sieraad samen te stellen. Kies uw favoriete montuur en selecteer de mooiste stenen en BRON zorgt ervoor dat uw persoonlijke sieraad ontstaat. Zo wordt u betrokken bij het ontwerpen van uw persoonlijke sieraad, wat perfect aansluit bij uw sieradencollectie.

20% Korting op gehele voorraad code: summer20