BREITLING

Breitling

Het horlogemerk is in 1884 opgericht in Zwitserland door Léon Breitling en heeft een rijke historie vol met innovaties en verbeteringen van technieken, Breitling heeft een brede invloed gehad op de vorming van de moderne horloges en zijn invloeden zijn terug te vinden in horloges van elk ander merk. Breitling heeft een geweldige reputatie als het gaat om betrouwbaarheid en precisie, en is één van de weinige horlogemerken dat al zijn uurwerken chronometer laat certificeren.

Juwelier van Willegen is Officieël Dealer van Breitling horloges. Klik op de onderstaande buttons om de collecties van Breitling te bekijken:


Aanbod

Als Officieël Dealer van Breitling horloges heeft Juwelier van Willegen een zeer ruim assortiment. Hieronder vindt u meer informatie over de bovenstaande collecties:


Avenger

De horloges in de Avenger serie zijn de ultieme horloges voor elke uitdaging. De Avenger horloges zijn gemaakt voor echte professionals.

Avenger collectieAviator

Aviator horloges - - - -  -

Aviator collectie
Chronomat 

De Chronomat horloges zijn uitgerust met onder andere het unieke Caliber B01. De Chronomat horloges staan voor innovatie, prestige, prestaties en nauwkeurigheid.


Chronomat collectieNavitimer 

De horloges van de Navitimer collectie hebben een zeer klassieke uitstraling, en zijn uitgerust met een fraaie techniek. Keuze uit een leren, rubber, croco of stalen band.


Navitimer collectie
Premier


Premier -------

Premier collectie
Professional 

De horloges uit de Professional collectie zijn zeer geschikt voor professioneel gebruik. Functionaliteit van deze horloges staat voorop, met bijvoorbeeld een digitale display. Sommige horloges zijn zelfs uitgerust met een GPS baken.


Professional collectie

Superocean Heritage

De Superocean Heritage collectie bestaat uit horloges die gebaseerd zijn op de klassieke Breitling duikhorloges uit de jaren ’50. De Superocean Heritage horloges zijn in verschillende kleurstellingen beschikbaar.


Superocean Heritage collectie
Superocean 

De horloges uit de Superocean collectie staan bekend om hun grote waterdichtheid en de robuuste stalen kast, het ultieme duikhorloge. De Superocean horloges zijn beschikbaar in verschillende band materialen.

Superocean collectie

 

Benieuwd naar het gehele aanbod van Breitling horloges van Juwelier van Willegen? Klik dan op de onderstaande button.


Breitling Collectie

B01

Het B01 uurwerk is Breitling zijn eerste manufactuur uurwerk, dit houdt in dat het helemaal door Breitling zelf ontwikkeld en gecreëerd is. Dit is dus echt het paradepaardje in het uurwerk portfolio van Breitling. Het uurwerk heeft 70 uur gangreserve wat meer dan genoeg is om het horloge op vrijdagavond neer te leggen en maandagochtend weer op te pakken zonder hem op te winden.

Het uurwerk is net als alle andere door Breitling gebruikte uurwerken COSC-gecertificeerd wat betekent dat het een maximale afwijking van +6 -4 seconden per dag heeft, zo weet je zeker dat je overal op tijd bent zonder elke dag te controleren of de tijd gecorrigeerd hoeft te worden.

Als complicatie beschikt de B01 over een nauwkeurige chronograaffunctie die ¼ van een seconde kan meten met de grote chronograafwijzer, 30 minuten op de rechter sub-dial en tot 12 uur op de onderste sub-dial. Tevens beschikt de B01 over een datumaanduiding.

Het uurwerk loopt met 28.800 vph wat betekend dat de secondewijzer 8 stapjes per seconde maakt, deze snelheid zorgt voor betere nauwkeurigheid door bestendigheid tegen schokken. Het uurwerk beschikt over 47 jewels wat ervoor zorgt dat er minder frictie in het uurwerk is.

Breitlight

Breitlight is Breitling zijn eigen lichtgewicht en gepatenteerde polymeer. Het materiaal is vederlicht: 6x lichter dan staal wat ervoor zorgt dat het horloge erg comfortabel draagt en je bijna niet meer voelt dat je een horloge om hebt, dit maakt het geweldig als sporthorloge.

Breitlight heeft extreme krasbestendige eigenschappen waardoor het er een lange tijd als nieuw uitziet, ze zeggen altijd dat de eerste krasjes het meeste pijn doen en die pijn zal bij een horloge met Breitlight zeer lang worden uitgesteld, je hoeft dus nooit bang te zijn om het horloge om te doen tijdens activiteiten waarbij het horloge in contact komt met andere oppervlaktes.

Het materiaal is hypoallergeen waardoor het goed te dragen is voor personen die vaak een vervelende reactie van de huid krijgen als zij een stalen horloge omhebben. 

Horloges die gemaakt zijn van Breitlight zijn beter bestand tegen één van de grootste vijanden van hedendaagse horloges: Magnetisme. Door magnetisme raken de metalen onderdelen gemagnetiseerd en zal dit als resultaat hebben dan het horloge een grotere afwijking in nauwkeurigheid zal hebben,

Al deze eigenschappen bij elkaar maken Breitlight een geweldig materiaal om te gebruiken voor horlogekasten. Het nieuwste horloge wat gebruik maakt van Breitlight is de Endurance Pro serie uit de Professional collectie.

20% Korting op gehele voorraad code: summer20