TAG Heuer Connected

Samen met Intel en Google heeft Tag Heuer een luxe smartwatch ontwikkeld. Dit horloge kan verbonden worden met uw smartphone.

In La Chaud-de-Fonds Zwitserland is dit horloge ontworpen en vervaardigd. Daarnaast maakt de technologie van Intel het mogelijk om het begrip smartwatch tot een volgend niveau te brengen.

Via Bluetooth word de verbinding tot stand gebracht. Het brein van het horloge ondersteund hiernaast ook wifi verbinding en heeft 4GB geheugen. Een krasvast saffierglas herbergt een strakke wijzerplaat die van kleur veranderd kan worden.

Middels een draadloos contact systeem kan het horloge opgeladen worden. Daarnaast heeft het horloge en kleine microfoon voor Google Voice Control. Hiermee kunnen diverse programma’s bestuurd worden zoals Google-Maps en Google Translate na het hardop zeggen van: OK-Google.

De software en het geheel functioneren draai zowel op Android of IOS, de te downloaden app heet Android Wear. Vanaf deze app kan de wifi en bluetooth verbinding tot stand gebracht worden.

Het ontwerp van het horloge is de vernieuwde Carrera serie. U kunt tijdens het dragen zowel van uw telefoon als vanaf uw horloge de wijzerplaten aanpassen naar wens van kleur en functie. Er is keuze uit een sportieve chronograaf, een klassieke dag-datum variatie en een wijzerplaat met GMT (tweede tijdzone functie). Al deze wijzerplaten hebben de optie om in het zwart, blauw of wit te kiezen. Daarnaast is er een wijzerplaat te kiezen waar sneltoetsen in de sub dials zitten naar de timer/countdown naar de stopwatch en een wekker.

De zogeheten micro apps die zich op het horloge bevinden zijn her ontworpen door Tag Heuer. Dit geeft veel meer een gevoel van eenheid met dit horloge. Deze apps zijn zeer toegankelijk en makkelijk in gebruik, maar bovenal is dit ook echt een Tag Heuer.

Wat betreft de horloge banden, dit zijn rubberen banden en deze zijn verkrijgbaar in onder andere rood, blauw, wit, oranje, groen, en geel.

Het OK-Google spraak werkt zeer nauwkeurig en kan gebruikt worden om bijvoorbeeld restaurants in de buurt te vinden. Dat is niet het enige, ook kan hiermee een herinnering ingesteld worden. Na het uitspreken van OK-Google, kunt u zeggen remind me to call …. Of remind me to go for a run in one hour. Een melding word kenbaar gemaakt door een vibratie.

Wat dit horloge onderscheid van alle andere smartwatches is dat de kast van titanium is. Dit horloge voelt goed aan maar blijft licht door het gebruik van titanium. Ook de vouwsluiting is gemaakt van titanium en laat de rubberen band netjes naar binnen lopen zodat er aan de buitenkant geen band ‘uitsteekt’.

Kortom een stijlvol functioneel en met gevoel voor luxe, dit horloge van TAG Heuer leent zich voor zowel sportieve activiteiten als onder een pak met een bijpassende kleur wijzerplaat.

Komt u gerust langs in de winkel voor een demonstratie!

TAG Heuer Connected ook in onze webshop:

€ 1.400.-

√ gratis verzending

√ uit voorraad leverbaar

√ voor 16uur besteld morgen in huis

Koop hier: TAG Heuer Connected