Meistersinger NL Editie 2015

MeisterSinger

Tegenwoordig doen we er alles aan
om tijd te besparen:technologieën worden geavanceerder, procedures eenvoudiger en de communicatie verloopt sneller. Zo winnen we tijd, die we meteen weer vullen met allerlei
afspraken. Kortom: uren, minuten en seconden bepalen ons leven. Het klinkt paradoxaal dat een blik op een horloge voor wat ontspanning zorgt, maar dat is precies wat een eenwijzerhorloge van MeisterSinger doet. Elke MeisterSinger is geïnspireerd door de allereerste eenwijzerhorloges: de zonnewijzer en de eerste mechanische zakhorloges uit de 17e eeuw. De ene wijzer beweegt zich voort in rustige stappen van vijf minuten, waardoor de tijd langzamer lijkt te verstrijken. Het zal u verrassen hoeveel tijd een uur bevat. Geniet er in alle rust van, met de eenwijzerhorloges van MeisterSinger.

Kijk hier voor de hele MeisterSinger collectie.

Aflezen van de tijd op een MeisterSinger Hiernaast is goed te zien hoe u de tijd kunt aflezen op een MeisterSinger horloge de 05 minuten, 15 minuten, 30 minuten en ten slotte 01 uur.

Speciaal voor ons (Nederlanders) maakt Meistersinger elk jaar een speciale Limited edition. 11 jaar geleden zijn ze aan dit avontuur begonnen. Er werden toen 104 horloges geproduceerd. In 2005 waren dit er 105, 2006 waren het er 106 en dit jaar komen er 115 horloges uit in die speciale NL Editie. Zoals alle voorgaande NL Edities heeft het horloge ook dit jaar weer de kroon aan de linkerkant. Het horloge heeft een automatisch uurwerk met een datum op de 06 uur. De antraciet wijzerplaat in combinatie met rosé gouden glanzende applique indexering geeft het horloge een luxe uitstraling.

MeisterSinger Limited NL editie 2015 | € 1.598.-

MeisterSinger is het merk dat u de tijd geeft.
Helaas leert de ervaring dat die tijd er niet is bij de NL Editie. Eerdere NL Edities waren binnen de kortste keren uitverkocht. Wees er snel bij en wordt één van de weinige dragers van dit unieke horloge.Bestel nu en ontvang bovendien een MeisterSinger bureauklokje cadeau!


Hieronder een mooie MeisterSinger NL-Editie galerij van de afgelopen 11 jaar.