Het Zwitserse horloge merk met een Nederlands tintje bestaat dit jaar alweer bijna 30 jaar. Waar dit voor een ander bedrijf een erg lang bestaan is, is dit voor een Zwitsers horlogemerk erg jong.

Frederique Constant manufacture


Het Zwitserse horloge merk met een Nederlands tintje bestaat dit jaar alweer bijna 30 jaar. Waar dit voor een ander bedrijf een erg lang bestaan is, is dit voor een Zwitsers horlogemerk erg jong. Ondanks het relatief korte bestaan weet het merk zich ieder jaar weer te verbeteren en te onderscheiden van de andere merken binnen hun prijsklasse. Door de vele speciale manufactuur uurwerken voor betaalbare prijzen weet Frederique Constant de horloge liefhebbers ieder jaar weer te enthousiasmeren voor hun nieuwe modellen. Naast de heren horloges hebben zij dit jaar ook een aantal prachtige dames manufacture modellen uitgebracht.

Bekijk hier:FC-705V4S4


Frederique Constant Manufacture Slimline Moonphase | 42mm. | € 3.295,- | 


Slimline Moonphase Ladies


Het nieuwe dames manufacture model in 38,5mm is naar onze mening één van de mooiste dames horloges die in lange tijd uitgebracht is. Met zijn diepe nachtblauwe wijzerplaat, rosé goud kleurige kast, blauw lederen alligatorband met vouwsluiting, maanfase, sterren, én diamanten op de wijzerplaat en lunette heeft Frederique Constant één van de meest chique dames horloges ooit gemaakt. Niet veel merken richten zich zo op de dames horloges en al helemaal niet op manufacture dames horloges. Maar waarom niet? Ook vrouwen houden van deze mooie technieken en bijzondere complicaties. De kleurstelling blauw met roségoud is dit jaar misschien wel de meest populaire combinatie in zowel horlogeland als bij de sieraden. Van casual gekleed tot een bijzondere gelegenheid, dit horloge past altijd overal bij.

Binnenkort verkrijgbaar, intresse? Neem contact met ons op per mail info@juweliervanwillegen.nl of bel 070-3463016

Bekijk hier:
Frederique Constant Manufacture Slimline Moonphase | 38.8mm. | € 4.595,- | FC-701NSD3SD4


Slimline Moonphase Men.


In dezelfde maat als het dames horloge heeft Frederique Constant ook voor de heren weer een nieuw manufacture model uitgebracht. Met een diepzwarte wijzerplaat, roségoud kleurige kast en bruin lederen alligatorband is het een prachtig chique horloge. Anders dan bij veel andere maanfase modellen heeft dit horloge de maanfase niet op zes uur, maar op drie uur en op negen uur vindt u de datum aanduiding. Doordat de indeling op de wijzerplaat anders is dan bij de meeste modellen krijgt de wijzerplaat een erg rustige en overzichtelijke uitstraling. Door de karakteristieke kast, kroon en band met vouwsluiting is het horloge direct herkenbaar en een prachtige toevoeging aan de al uitgebreide manufacture collectie die Frederique Constant heeft.

Bekijk hier:
Frederique Constant Manufacture Slimline Moonphase | 38mm. | € 2.695,- | FC-701NSD3SD4


Ieder mechanisch horloge heeft een kleine afwijking in zijn precisie. Dit is niet erg en hoort zelfs bij een mechanisch horloge, maar hoe kom je er achter hoeveel de afwijking van uw horloge daadwerkelijk is? Frederique Constant heeft, in samenwerking met SwissConnect, een hulpmiddel ontwikkeld waarmee u een beeld kan krijgen van wat de afwijking van uw horloge ongeveer is. Doordat er een microfoon in het apparaat zit die de balans meet op zijn aantal wendingen per minuut kan hij u een kleine kijk geven in de afwijking van het horloge.
Bij ieder manufacture Frederique Constant horloge dat u aanschaft in de maand September krijgt u één van deze prachtige "Analytics" cadeau!


Bekijk hier onze totaal collectie Manufacture Frederique Constant modellen >>>