Feest 20 Jaar!

25-09-2020 09:16

 

Alweer of Pas, 20 jaar?

In oktober 20 jaar geleden begonnen Jeroen en Anouk samen aan een nieuw avontuur. Jeroen, 4de generatie Juwelier vond het tijd om een eigen winkel te beginnen. Een winkel waar Luxury vooral leuk moet zijn. Een merk wat altijd een bijzondere plek in de collectie heeft gehad is het Nederlandse Juwelen merk BRON. Het toeval is dat ook zij dit jaar 20 kaarsjes mogen uitblazen. 

In 20 jaar is BRON uitgegroeid tot HET juwelen merk van Nederland, wij als Juwelier van Willegen hebben hier al die jaren samen met onze klanten van mogen genieten. De creaties, de kleuren en de edelstenen elke collectie is weer een feestje. 

Nu een feestje speciaal voor ons. 

BRON heeft speciaal voor ons jubileum jaar een prachtige unieke gelimiteerde set gecreëerd. Inspiraties genoeg: Anouk is een groot BRON 
fan en weet precies wat de vrouw van nu wil dragen, begin 2020 heeft de winkel samen met het logo een make-over gekregen. 


Vrouw van nu + Style + Kleur = Speciale set

Bijzondere tijden 


Begin dit jaar zijn wij gestart met de make over van onze winkel. Na weken rommel, herrie, en vroeg opstaan was de winkel klaar. Wat waren wij trots op het resultaat en hoe graag wilden wij dit delen met al onze klanten...... Helaas Corona kwam ook Den Haag binnen. Onze klanten bleven noodgedwongen thuis en wij konden niet pronken met het eindresultaat. Nu een aantal maanden later zijn we gelukkig weer Back in Business, maar hoe vieren we NU ons 20 jarig jubilieum? Gewoon gezellig en leuk zoals wij zijn. Coronaproof op afspraak en uitgesmeerd over een volle maand met hapjes drankjes en leuke cadeautjes voor al onze klanten van de afgelopen 20 jaar.

Speciaal voor jullie komt BRON langs met heel haar collectie en de speciale collectie “Van Willegen 20" is natuurlijk te passen.

Maak een Persoonlijke afspraak met Mariette van BRON op Donderdag 8 oktober. En laat je adviseren en inspireren. 

p.s. liever een afspraak met Jeroen, Anouk of een van de andere collega's in het team? Neem contact op en we heffen samen het glas! 

Proost op nog jaren plezier bij Juwelier van Willegen

e-mail: info@juweliervanwillegen.nl

Telefoonnummer: 070 346 30 16 

Bekijk dit product hier:

TAG Heuer Connected

€ 1.700