BIGLI JEWELRY

BIGLI Jewelry 

DIFFERENT, COLORFUL, FRESH, SPARKLING, .... BIGLI Graag stellen wij u ons nieuwe merk voor. Kom kennismaken met de wondere wereld van natuurlijke edelstenen in nooit geziene tinten. Laat uw zintuigen prikkelen, geniet van meer uitleg en krijg inzicht in de uitzonderlijke technieken die deze juwelen uniek maken. Het BIGLI-boek met de laatste nieuwe collecties ligt alvast voor u klaar in de winkel.

 

Bekijk hier onze BIGLI collectie

Mini Leaves

Bigli zocht inspiratie in de schoonheid van de natuur voor de nieuwe collectie Mini Leaves. De prachtige bladvormen reflecteren niet alleen perfect het licht; ze zijn ook een mooie aanvulling op de bestaande Mini Waves-collectie. Ze zijn zo verbazingwekkend comfortabel dat je ze niet meer uit wilt doen. Mix en match de verschillende items van de Mini Waves of Mini Leaves collectie en maak je persoonlijke combinatie. De ronde vormen versmelten tot één geheel. Alles past mooi bij elkaar en geeft een sprankeling aan je dag. De collectie is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Bigli MiniLeaves Mini Leaves

 

Bekijk hier onze BILGI Mini Leaves collectie

Mini Sweety

BIGLI's collectie MINI SWEETY biedt verrukkelijke cabocon geslepen stenen in meer dan 50 kleuren in verschillende afmetingen en vormen, allemaal verkregen door het proces van slimme superpositie?. Creëer uw eigen harmonie door een combinatie van tinten samen te stellen en opnieuw te combineren, allemaal volgens de gelegenheid, uw smaak, uw stemming, uw persoonlijkheid. Wat u ook kiest, het resultaat zal altijd nieuw en onvergelijkbaar zijn.

Mini Sweety Ibiza Marsala

 

Bekijk hier onze BIGLI Mini Sweety

 

Nicki

Nicki is een ode aan de moeder van Bigli's ontwerper Laurence. Met haar stijl en houding was ze altijd een voorbeeld voor haar. De vrijheid, een extraverte geest, experimentele vormen en sterk design. Dit is de uitstraling van de glamoureuze jaren zeventig die tot leven zijn gebracht.

Nicki Rock

Bekijk hier onze BILGI Nicki collectie

Mini Chloé

Mini Chloé is het kleine zusje van het Chloé model. Dezelfde prachtige tinten en eigenzinnige rondingen wachten erop om te worden gecombineerd. De twee verschillende afmetingen passen perfect in elkaar zoals een legpuzzel. Desalniettemin kunnen ze ook perfect op zichzelf gedragen worden. De hangers in kleinere afmetingen wachten erop om je talisman te worden en de oorsieraden brengen een vrolijk vleugje kleur op je gezicht. Geniet net iets meer van het leven met de Mini Chloé!

 

 

Bekijk hier onze BIGLI Mini Chloé collectie