Breitling Grove Horloges

04-06-2020 12:16

De kracht van grove horloges

Grote horloges, waarom zweren sommige mensen bij grove horloges die de hele pols in beslag nemen? De maat van het horloge bepaalt voor een groot deel de uitstraling van een horloge. Een groot horloge heeft veel meer oppervlakte om zijn kwaliteiten te laten schitteren en om te laten zien over welke complicaties hij beschikt. Bij veel horloges is het extra volume dat de grote diameter met zich meebrengt loze en ongebruikte ruimte, maar niet bij Breitling!
De stijl van Breitling past perfect bij de riante kast, de prachtig gepolijste kastdelen die in perfecte balans zijn met de gematteerde vlakken maken het een prachtig canvas waarop Breitling haar kunsten kan vertonen. Breitling specialiseert zich in de chronograaf complicatie, dit is een stopwatch maar dan in het geval van Breitling geperfectioneerd!
Omdat de wijzerplaat geproportioneerd is aan de maat van de kast heb je een makkelijk afleesbarestopwatch-functie die ook nog goed verdeeld is over de wijzerplaat zodat het niet rommelig oogt.

Door Breitling haar lange ervaring in de horlogewereld weten zij er ook nog voor te zorgen dat detijd in alle omstandigheden in een split-second af te lezen is (wel zo handig!).

Ook als het niet gaat om horloges met een chronograaf functie is Breitling een grote speler.
Hun duikhorloges gaan ook voor optimale afleesbaarheid in de meest barre situaties wat zich vrijsimpel vertaald naar een makkelijke waarneembaarheid van de tijd in het dagelijks leven.

 

Bekijk hier onze Breitling collectie

 

Bekijk dit product hier:

TAG Heuer Connected

€ 1.700 

  • Breitling Chronomat

    De Breitling Chronomat is een iconisch Breitling horloge dat door Breitling voor het eerst op de markt wordt gebracht in 1984.

    ..