COCKPIT B50 | BREITLING

De Cockpit B50 heeft een SuperQuartz uurwerk en heeft een analoog/digitaal wijzerplaat. Deze is ontworpen om piloten te begeleiden tijdens al hun missiesen heeft een breed scala aan functies, de gebruiksvriendelijkheid, de ultra-afleesbare display modus en een oplaadbaar batterijsysteem.

Naast de chronograaf met split-time en flyback, biedt de Cockpit B50 onder meer een tweede tijdzone, kalender, 2 alarmen en een tachymeter.

De B50 is zeer duidelijk af te lezen doordat z’n twee white-on-black LCD schermen zijn uitgerust met een backlighting syteem dat met een druk op de kroon in werking kan worden gesteld. De ‘tilt’ functie zorgt er bovendien voor dat het systeem automatisch wordt geactiveerd als de pols in een hoek van meer dan dertig graden wordt gebogen; praktisch voor zowel een piloot als een bestuurder van een auto.

Om te zorgen voor energie voor de verlichting, heeft Breitling een innovatief systeem ontwikkeld met een zeer kleine oplaadbare batterij. Het opladen kan via het elektriciteitsnet of via een USB-poort op een computer.

Kijk hier voor meer product informatie.