TAG Heuer

TAG Heuer

TAG Heuer is een Zwitsers horlogeproducent en horlogemerk. In 1984 werd Heuer overgenomen door Techniques d’Avant Garde en sindsdien is de naam TAG Heuer. Heuer is opgericht in 1860. De horloges hebben een hoge kwaliteit en staan bekend om de sportieve uitstraling. De horloges zijn daarnaast vaak voorzien van een chronograaf. Juwelier van Willegen is Official Dealer van het Zwitserse horlogemerk. Benieuwd naar het volledige aanbod van dit horlogemerk bij Juwelier van Willegen?

TAG Heuer collectie

Aanbod

Het aanbod van TAG Heuer horloges van Juwelier van Willegen is zeer ruim. Er zijn 85 horloges van verschillende collecties van TAG Heuer verkrijgbaar bij Juwelier van Willegen. De collecties die te koop zijn bij Juwelier van Willegen:

Tag heuer horloge kopen

Aquaracer

Tag heuer

Carrera

Tag heuer horloge kopen

Formula

Tag Heuer bestellen

Monaco

Aquaracer

De horloges uit de Aquaracer collectie van het horlogemerk staan erg bekend om hun sportieve look.

Aquaracer collectie

Carrera

De Carrera-serie is een prachtige stijlvolle lijn, met enkele speciale dames uitgaves. De horloges staan bekend als een klassieker van het Zwitserse horlogemerk.

Carrera collectie

Formula

De Formula-serie heeft een sportieve uitstraling. De Formula 1 Chronograph heeft een sportief karakter. De horloges hebben vaak een stalen band en een stalen kast. Vind in de Formula collectie ook de David Guetta Edition of de Max Verstappen Edition. Een klassieker uit deze serie is de Calibre S Chrono.

Formula collectie

Monaco

De horloges uit de Monaco collectie zijn bekend geworden door de film “Le Mans”, de acteur Steve McQueen droeg in 1969 een horloge uit de collectie Monaco.

Monaco collectie

Bij aankoop bij Juwelier van Willegen ontvang je minimaal 2 jaar garantie op alle aangekochte producten. Daarnaast is de verzending altijd gratis bij Juwelier van Willegen is hanteren wij de 14 dagen geld terug garantie. Juwelier van Willegen is aangesloten bij de Nederlandse Juweliers- en Uurwerkbranche. Kom gerust eens langs in de winkel voor deskundig advies van onze medewerkers.

Benieuwd naar het gehele aanbod van TAG Heuer horloges bij Juwelier van Willegen of wil u een Tag Heuer bestellen? Klik dan op de onderstaande button.

TAG Heuer collectie