TAG HEUER CONNECTED

TAG Heuer Connected


Het Zwitserse horlogemerk TAG Heuer heeft met de Connected serie een smartwatch op de markt gebracht. Het luxe horloge heeft een internetverbinding dat in samenwerking met Google en Intel is ontwikkeld. Doordat het horloge is vervaardigd uit onverwoestbaar titanium en niet van staal of goud is de TAG Heuer Connected veel lichter en schokbestendiger dan deze horloges.

Juwelier van Willegen is Official Dealer van de TAG Heuer Connected. Benieuwd naar de volledige collectie?

Bekijk het aanbod

Een combi tussen chique en smart


Door nauw samen te werken met Intel en Google kon TAG Heuer een combinatie maken van intelligente connectiviteit met de Zwitserse precisie. De horloges uit de Connected collectie hebben een Intel processor die Bluetooth en Wi-Fi ondersteunen en hebben een 4GB geheugen. Door gebruik te maken van een lithium-accu is de TAG Heuer Connected eenvoudig op te laden met een draadloze contactlader. Daarnaast is de Connected gemakkelijk te synchroniseren met iedere smartphone die draait op iOS of Android. Voor de Connected zijn inmiddels al vele apps beschikbaar, waaronder de klassiekers van Google zoals Google Maps en Google Translate.

TAG Heuer Connected bij Juwelier van Willegen


De TAG Heuer Connected is verkrijgbaar bij Juwelier van Willegen en leverbaar in verschillende horlogebanden. De horlogebanden zijn verkrijgbaar is zes verschillende kleuren; zwart, wit, rood, blauw, groen en geel.

Bekijk het aanbod

Bij aanschaf van een Connected horloge altijd standaard 2 jaar garantie. Na 2 jaar is er de mogelijkheid bij Juwelier van Willegen om de TAG Heuer Connected te upgraden naar de Tag Heuer Connected zwartspeciale TAG Heuer Carrera editie! Het horloge heeft een automatisch uurwerk Calibre 5 met 3 wijzers en komt qua design en materiaal gebruik overeen met de TAG Heuer Connected.

Juwelier van Willegen


Bij Juwelier van Willegen is de verzending altijd gratis en zijn de horloges altijd uit voorraad leverbaar. Juwelier van Willegen is aangesloten bij de Nederlandse Juweliers- en Uurwerkenbranche. Neem gerust contact op of kom eens langs in de winkel voor deskundig advies van onze medewerkers.

Neem contact op