Toon filter

Wie wij zijn

Al vier generaties lang is Juwelier van Willegen één van de grootste juweliers met top merken. Zo hebben wij horloges van verschillende merken zoals: Breitling, Omega en TAG Heuer. Verder hebben wij ook sieraden van bijvoorbeeld BRON Jewelry. Kortom, er is heel veel keuze in allerlei soorten sieraden en accessoires. Het grote assortiment is geheel in onze winkel te bezichtigen, maar dit kan ook online!

Bekijk ons assortiment


Een accessoire is echter iets waar een verstandige keuze in gemaakt moet worden. Bij de aanschaf van sieraden, trouwringen of een horloge moeten er overwegingen gemaakt worden om tot een goede keuze te komen. Deze sieraden zijn immers persoonlijk en hebben vaak ook een betekenis. Gelukkig hoef je deze keuze niet geheel alleen te maken. De experts van Juwelier van Willegen staan altijd klaar om u, de beste adviezen te geven.

    

Wanneer u graag persoonlijk advies wilt op het gebied van horloges, sieraden of trouwringen dan is het natuurlijk mogelijk om een afspraak te maken! Onderaan de pagina is dan ook een contact formulier te vinden waarmee u gemakkelijk een afspraak maakt. Hierbij zullen onze experts, u meenemen door de collectie onder het genot van een heerlijke kop koffie. Zij zullen al uw wensen en voorkeuren in overweging nemen en zo het beste horloge, sieraad of trouwring selecteren en hier een professioneel advies over geven.

    

Onze winkel op de Hoofdstraat 15 in Den Haag is zeven dagen per week open. U kunt dus altijd een afspraak maken of eventjes binnen lopen om op uw gemak rond te kijken. Onze experts en koffie staan klaar, zien we u snel?

    

Contact opnemen?

Maak een online afspraak

Gegevens

* Verplichte velden