Wie zijn wij

Over Juwelier van Willegen

Juwelier van Willegen is in 2000 opgericht door Jeroen en Anouk om een luxe juwelier te starten die kwaliteit, service maar vooral gezelligheid aan kan bieden. Juweliers zijn van oudsher erg formeel en stijf en dit was niet het pad dat Jeroen en Anouk aansprak, zij wilden vooral een winkel creëren waar luchtig over mooie sieraden en horloges kon worden gepraat in een informele maar professionele omgeving. Al het personeel dat werkzaam is bij Juwelier van Willegen is gepassioneerd over de producten die zij verkopen, dit uit zich in grote theoretische kennis van dingen als uurwerken, metalen en edelstenen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om kostbare objecten te onderhouden, daarom leggen wij bij aankoop van een product altijd uit wat de beste manier is om jarenlang te genieten van de aankoop. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om vrijblijvend van onze professionele kennis gebruik maken om te weten te komen hoe je het het beste met je sieraden en horloges om kunt gaan, zelfs als het product niet bij ons aangeschaft is. 

In onze winkel zijn wij er vooral voor de echte liefhebbers, kom gezellig een keer langs om te praten over een potentieel nieuw horloge dat écht in de collectie moet komen of over een sieraad wat perfect zou matchen met de juwelen die u al heeft, dit gebeurt natuurlijk met een flinke dosis gemoedelijkheid! 

Tot gauw!

 

Klik hier voor onze horlogemerken

Klik hier voor onze sieradenmerken