MEISTERSINGER

Meistersinger


Meistersinger is een horlogemerk uit het Duitse Münster. De naam kent zijn oorsprong van de muziek van Wagner en de beroemde opera. De horloges van Meistersinger zijn horloges met een verhaal en een traditie. Dit komt door de klassieke vormgeving van de diverse modellen, de stijl en de zeer originele manier van het meten van tijd. De horloges worden ontworpen in Münster, maar ontvangen het ‘Swiss made’ label omdat de horloges in Zwitserland worden geproduceerd.

Juwelier van Willegen is een Official Dealer van Meistersinger horloges. Benieuwd naar het aanbod van Meistersinger horloges van Juwelier van Willegen?

Meistersinger collectie

Aanbod

Als Official Dealer van Meistersinger horloges heeft Juwelier van Willegen een uitgebreid aanbod. Bij Juwelier van Willegen zijn diverse collecties van Meistersinger te koop, zoals:

Adhaesio Perigraph
No. 1 Neo
No. 2 Neo Q
No. 3 Pangaea
Phanero Salthora

AdhaesioAdhaesio

De Adhaesio collectie is een nieuwe collectie van het horlogemerk. De horloges hebben veel weg van de Perigraph. De Adhaesio horloges bevatten naast een datumfunctie ook een tweede 24uurs tijdaanduiding.

Adhaesio collectie

No.1, No.2 en No.3No.1, No.2 en No.3

De No.1, No.2 en de No.3 horloges behoren tot de Einzeiger horloges. De Einzeiger horloges, eenwijzer, zijn in 3 verschillende uitvoeringen verkrijgbaar (No.1, No.2 en de No.3). De Einzeiger horloges worden gemaakt in een handwinder en een automatische versie.

N° 01 collectie

N° 02 collectie

N° 03 collectie

PhaneroPhanero

Phanero meistersinger phanero

De horloges uit de Phanero collectie zijn de kleinste 1 wijzer horloges van het merk. De Phanero horloges hebben een handwinder uurwerk en zijn afgewerkt met een saffier glas wat de kans op beschadigingen erg verkleind.

Phanero collectie

PerigraphPerigraph

De Perigraph collectie staat ook wel bekend als de Einzeiger met functie horloges. De diverse horloges in de Perigraph collectie hebben allen een handige functie, deze verschillen van een stopwatch tot gangreserve.

Perigraph collectie

Neo en Neo QNeo en Neo Plus

De horloges uit de Neo collectie zijn niet de grootste horloges, maar zijn met een diameter van 36 mm ook niet de kleinste horloges. De horloges uit de Neo collectie hebben een bol kunststof glas wat de horloges een gave retro uitstraling geeft. De Neo Plus bouwt voort op het succes van zijn voorganger.

Neo collectie

Neo Plus collectie
PangaeaPangaea

De horloges uit de Pangaea collectie zorgen voor een ontspannen tijdsweergave, wat de filosofie van het horlogemerk perfect weergeeft. De Dag-Datum aanduiding maakt de horloges uniek in hun soort.

Pangea collectie

SalthoraSalthora

Bij de horloges uit de Salthora collectie verspringt de uren indicator na elke 60 minuten een uur verder. Met de enkele wijzer is het aantal minuten goed weergegeven. Deze mechaniek wordt ook de ‘Jumping Hour’ genoemd.

Salthora collectie

Benieuwd naar het gehele aanbod van Meistersinger horloges van Juwelier van Willegen? Klik dan op de onderstaande button.

Meistersinger collectie