BREITLING SWISS PILOT’S WATCHES

Een obsessie voor KWALITEIT

Breitling is het exclusieve Zwitserse horlogemerk gespecialiseerd in chronografen.
Breitling heeft een lange geschiedenis als het gaat om betrouwbaarheid en precisie, en is het enige grote Zwitserse horlogemerk dat al zijn uurwerken chronometer laat certificeren.

Optimalisatie is een belangrijk doel: continu worden er verbeteringen aangebracht op het gebied van: precisie, stevigheid, leesbaarheid van de wijzerplaat, het ontwikkelen van nieuwe functies en waterdichtheid. Breitling’s samenwerking met de luchtvaart speelt hier een belangrijke rol in.

Cockpit B50 SuperQuartz

Een horloge uit de Professional lijn van Breitling is de B50, vervaardigd in eigen atelier. Het ultieme piloten horloge, met een titanium kast en een analoge- en digitale display welke uiterst goed afleesbaar is met 12/24 uurs LCD display. Het horloge is zeer gebruiksvriendelijk en heeft zeer veel interessante functies, zoals een alarm, UTC, een timer, een tweede tijdzone en een digitale kalender. Bijzonder is dat de achtergrondverlichting wordt geactiveerd als de pols word gedraaid. De EOL (End Off Live) indicator geeft aan hoelang de batterij nog meegaat, deze batterij kan worden opgeladen waarna het horloge weer een maand meegaat.

Er zijn 2 uitvoeringen van de Cockpit B50: het model met een Titanium kast en band en het model de “Night Vision”, deze heeft een zwart titanium kast met een Volcano rubberen band.

Van links naar rechts: Cockpit B50 Titanium met Rubberband € 5.880.- | Titanium met Titaniumband € 6.470.- | Titanium Black met Rubberband € 7.190.-

Superocean II

De Superocean uit de Breitling collectie: een model welke niet meer weg te denken is. De Breitling Superocean II is de nieuwe generatie. Het eerste model welke werd gelanceerd was in 1957. Deze Superocean was waterdicht tot 200 meter, in die tijd een zonder enige twijfel een serieus duikers horloge. Nu zijn de recente modellen waterdicht tot maar liefst 500 meter of meer. Het horloge heeft een Breitling caliber 17 automatisch uurwerk.

Het uiterlijk heeft ook een update gehad. Het lettertype van de numeral is aangepast, de bezel heeft een lichtgevende stip op 12uur en de laatste 15 minuten van een duik is duidelijker af te lezen. De Superocean II heeft een interne ring voor een 24uurs
aanduiding.

De Breitling Superocean II is verkrijgbaar in drie maten 36- 42 en 44mm.

Van links naar rechts: Superocean II 36mm. € 3.120.- | Superocean II 42mm. € 3.120.- | Superocean II 44mm. € 3.780.-.

Kijk hier voor onze gehele collectie Breitling Superocean II.