TAG Heuer Carrera

29-10-2020 09:16

TAG Heuer Carrera 

Al sinds jaren is TAG Heuer een van de grootste luxe merken in de horloge branche. Dit jaar bestaat het merk 160 jaar. Al 160 jaar lang is het merk bezig met innoveren en dat is dit jaar niet anders. Dit jaar is de Carrera lijn onder handen genomen. Een lijn die iedere horlogeliefhebber kent en in de collectie moet hebben. Maakt de Carrera nog geen deel uit van je collectie? Dan moet er dit jaar een plekje vrij gemaakt worden!

Al sinds 1963 maakt de Carrera deel uit van de prachtige TAG Heuer collectie. Volgens vele kenners is de Carrera het perfecte horloge wanneer het aankomt op een mix tussen sportiviteit en stijl. Kenmerkend aan de Carrera is de chronograaf functie en de karakteristieke kast. De drie extra counters op de wijzerplaat geven het horloge een sportieve uitstraling. De chronograaf oogt niet alleen erg aantrekkelijk, het heeft ook een handige functie voor bijvoorbeeld de autosport. Met de chronograaf en tachymeter kun je namelijk tijden en snelheid meten, nauwkeurig tot op een honderdste van een seconde en dat met een mechanisch horloge! De Calibre 1887, refererend naar het jaar dat de start/stop functie werd geïntroduceerd door TAG Heuer, was altijd het boegbeeld van de Carrera lijn. Een uurwerk dat geheel werd ontwikkeld, gevormd en geassembleerd door TAG Heuer. Tegenwoordig is dit het HEUER02 uurwerk. Wanneer je dus gaat voor een eigen gemaakt chronograaf uurwerk, is dit één van de beste uurwerken die je kan dragen. TAG Heuer is een merk dat zich altijd richt en heeft gericht op innovatie, zo ook met dit vernieuwde HEUER02 uurwerk. Het HEUER02 uurwerk is een authentiek mechanisch uurwerk met de nieuwste technieken en materialen. Zo heeft het uurwerk 168 onderdelen en maar liefst 80 uur gangreserve. Veel horloges hebben een gangreserve van 40 uur, dit houdt in dat het horloge stopt met lopen na 40 uur niet dragen. De Carrera met het HEUER02 uurwerk kan dus een heel weekend niet gedragen worden. Wanneer je het horloge na het weekend weer van het nachtkastje haalt, zal hij dus nog steeds lopen! Wel moet je hiervoor de kracht hebben om hem een heel weekend niet te dragen, dit zal misschien nog wel de grootste uitdaging zijn met dit fantastische horloge.Het uurwerk is gemoderniseerd, maar het uiterlijk van het horloge heeft de belangrijkste looks behouden van het altijd geliefde model. De rustige en verfijnde uitstraling van het horloge maakt dat het horloge zowel sportief als gekleed gedragen kan worden. Het design van het horloge heeft zich al jarenlang bewezen, hierdoor kunnen we stellen dat het een tijdloos design is. Een jonge klassieker gemaakt met de komende generaties in gedachte. Dit horloge zal altijd in de smaak blijven vallen.

Bekijk hier onze totaal collectie TAG Heuer Carrera 


Tag Heuer Carrera Calibre Heuer 02 Green | 44MMTag Heuer Carrera Calibre Heuer 02 Blue | 44MMTag Heuer Carrera Calibre Heuer 02 Black | 44MM

 

                                       

 

Bekijk dit product hier:

TAG Heuer Connected

€ 1.700