Movember zit weer in de maand

De maand November is weer aangebroken, en dat betekend dat de gehele maand weer in het teken staat van Movember! Deze wereldwijde organisatie is al jaar en dag bezig om teelbalkanker onder aandacht te brengen, dit is namelijk de meest voorkomende soort kanker onder heren, maar door de rest van het jaar heen hoor je hier eigenlijk niet over. Hier moet zo snel mogelijk verandering in komen, zoals u hieronder kan lezen, Oris gaat dit veranderen!


Samen de strijd aan tegen teelbalkanker!

Door een exclusief Oris Movember horloge uit te brengen gaat het merk Oris de strijd aan met teelbalkanker. Dit Zwitserse horloge merk dat staat voor kwaliteit en eigenzinnigheid heeft de handen in één geslagen met de Movember Foundation om voor deze gelegenheid dit speciale horloge te fabriceren. Het is een prachtig resultaat geworden die ook na de november maand het hele jaar door met trots gedragen kan worden, hierover in de volgende alinea meer.


Iedere dag? eens per jaar? genoeg banden!

De Oris Movember editie is gebaseerd op de Oris Diver 65. De diver 65 is een reproductie van een model dat zij uitgebracht hebben in 1965, zoals hiernaast te zien op de foto. Dit horloge is nadat hij opnieuw uitgebracht werd in 2015 direct uitgegroeid tot de aanvoerder binnen de Oris collectie. Het horloge is razend populair in alle soorten, maten en kleuren waarin dit horloge uitgebracht word. Zo is ook het geval met deze 40mm uitvoering. Het horloge is van dichtbij herkenbaar als een speciale Movember editie van wegen de kleine details op bijvoorbeeld de band, hier vind u namelijk de moustache het officiele Movember Foundation logo. Ook heeft het horloge nog een aantal subtiele, maar toch in het oog springende extra’s, zoals de rosé goud kleurige wijzers, gele accenten op de wijzerplaat en natuurlijk de extra stoffenband band voor het horloge waardoor het echt twee verschillende horloges worden die u draagt. Als klap op de vuurpijl zit het horloge in een speciale doos waar ook nog een setje bij zit zodat u de band zelf kan vervangen.


Is hij nog te leveren?

Het horloge is een special edition, dit betekend dat er maar een bepaald aantal horloges worden uitgegeven. Toch is het bij ons zo lang de voorraad strekt nog mogelijk om dit horloge aan te schaffen, Maar wanneer het horloge uitverkocht is zullen wij hem niet meer kunnen leveren. Besteld u hem bij ons in de webshop zal hij de volgende werkdag bij u aangeboden worden! Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons in de winkel langs te komen. Uiteraard kan u in beide gevallen uitgaan van onze service en daarnaast krijgt u ook nog eens twee jaar internationale garantie vanuit Oris.

Hieronder vind u een link naar dit horloge, mocht u na aanleiding van deze blog nog onbeantwoorde vragen of opmerkingen hebben laat ons dit weten

OMSCHRIJVING

  • Uurwerk: Automaat 733

  • Grootte: Ø 40 mm

  • Materiaal: Stalen kast en band EXtra een NATO strap met sluiting

  • Waterdichtheid: 10 bar

  • Glas: Saffier glas, gebold met aan de binnenkant anti-reflectie coating

  • Wijzerplaat: Zwart

  • Extra: Datumaanduiding

  • Garantie: 2 jaar internationaal

https://www.juweliervanwillegen.nl/oris-divers-sixty-five-movember-40mm 

https://nl.movember.com/

https://www.oris.ch/