MeisterSinger NL Edition 2019

07-10-2019 10:11

Uniek en eigenzinnig

 De MeisterSinger NL Editie 2019

Elk jaar wordt er door de liefhebber met smart op gewacht: de NL Editie van MeisterSinger. Het eigenzinnige horlogemerk maakt namelijk elk jaar een horloge speciaal voor de Nederlandse markt, een uniek model dat alleen via de Nederlandse dealers te koop is. Met de nieuwe NL Editie 2019 zal MeisterSinger niemand teleurstellen.

De NL Editie 2019 onderscheidt zich binnen de MeisterSinger collectie door het afwijkende design. De kleurcombinatie op de ‘sunray’ wijzerplaat, staalblauw en zwart, is uniek voor ons land. Het opschrift ‘NL Edition’ op de wijzerplaat onderstreept dat nog eens. Ook uniek in de NL Editie is de kroon, die elk jaar aan de linkerzijde van de kast zit in plaats van aan de andere kant zoals gebruikelijk in horloges. De kast tenslotte is van edelstaal, maar dan wel geborsteld en dat wederom is eerste keer bij de Perigraph lijn van MeisterSinger. Niet specifiek voor de NL Edition, maar wel uniek in de horloges van MeisterSinger is de tijdweergave door slechts één wijzer. Die geeft op een ontspannen manier de tijd aan, wat in het gehaaste leven van vandaag de dag voor een zekere rust zorgt. Mensen met stijl die zich niet door de tijd willen laten beïnvloeden, kunnen prima zonder een horloge dat ook de minuten en seconden aangeeft. Wel geeft de NL Editie 2019 de datum aan, en daar is dankzij de datumring natuurlijk ook geen wijzer voor nodig.

De NL Editie 2019 is alweer de zestiende speciale uitvoering die MeisterSinger exclusief voor de Nederlandse liefhebber maakt. Daarmee speelt het Duitse merk in op het feit dat in Nederland veel mensen gecharmeerd zijn van de bijzondere horloges die het sinds 2001 maakt. De oplage is beperkt en gerelateerd aan het jaartal. Dit jaar zijn het er daarom slechts 119, dus wie kiest voor deze limited edition draagt een heel bijzonder horloge om de pols.

 

Bekijk De MeisterSinger NL Edition

 

 

Bekijk dit product hier:

Hamilton Khaki Navy | 40mm

Prijs € 695,-

 • TAG Heuer Historie

  Wij kennen het merk natuurlijk allemaal als Tag Heuer, maar dit is niet altijd zo geweest. Het merk is in 1860 namelijk begonnen als Heuer

  ..
 • mechanisch horloge

  Horloges zonder batterij die werken toch op je hartslag?

  Als juwelier krijgen wij dagelijks de vraag:
  “Een automatisch horloge werkt toch op de hartslag?”.

  ..
 • Meistersinger Neo

  MeisterSinger Neo Plus

  Een markante verschijning
  Wie met een Neo Plus om zijn pols loopt, wordt vaak daarop aangesproken.

  ..
 • Run About

  Frederique Constant Limited Editions

  Limité modellen en Frederique Constant gaan hand in hand. Ieder jaar weer brengen zij een heel aantal bijzondere en iconische limited editions uit. 

  ..
 • Frederique Constant Manufactuur

  Al vanaf 2001 is Frederique Constant vooruitstrevend bezig met het produceren van haar eigen uurwerken, uurwerken die volledig in huis ontworpen, gemaakt en geassembleerd worden, iets wat enkel de grootste merken in de horlogewereld kunnen veroorloven. 

  ..
 • Historie Frederique Constant

  Peter Stass en Aletta Stass, een echtpaar dat destijds woonachtig was in Wassenaar begint vol enthousiasme aan het bouwen van hun droom, een luxe Zwitsers horloge merk, maar dan nét iets anders dan de meeste die gevestigd zijn in het mooie Genéve, namelijk betaalbaar. 

  ..
 • Tissot

  Het plusteken in het logo symboliseert de Zwitserse kwaliteit en betrouwbaarheid waar Tissot al sinds 1853 voor staat. De authentieke en toegankelijke horloges

  ..
 • Ringvinger?

  We kennen allemaal de diamanten verlovingsringen en trouwringen. Veel mensen weten ook dat het sieradenmerk Tiffany & Co dit in de jaren ’40 samen met één van de grootste diamanten exporteurs

  ..
 • Smartwatch functies, Zwitsers uiterlijk.

  Dat Frederique Constant niet bang is om zich te wagen aan nieuwe technieken en ontwikkelingen, werd duidelijk toen zij in 2015 als aller eerste merk in Zwitserland een horological smartwatch uitbrachten. 

  ..
 • UITNODIGING

  Donderdag 30 November | 16uur tot 20uur | Hoogstraat 15 | Den Haag

  ..