MeisterSinger City Edition 2019

18-10-2019 10:11

Meistersinger City Edition 2019

Voor het derde jaar op rij brengt Meistersinger een Limeted Edition City horloge uit. Deze prachtige uurwerken hebben een silhouet van de skyline van de stad. Deze is op de het glas van de caseback geplaatst. Daarnaast is in het staal de naam van de stad gegraveerd. Deze horloges komen in een beperkte oplage. Wij hebben de eer om als enige juwelier de Den Haag editie te mogen leveren.  

 

 Den Haag- De stad waar de regering en het parlement is gevestigd, de meeste ambassades en ministeries en ook de residentie van het koninklijk huis. Daarnaast is het ook de enige grote stad aan de zee. Op het horloge is onder andere het ministerie van veiligheid en justitie, het ministerie van binnenlandse zaken, de hoftoren (ofwel vulpen) en het binnenhof te zien.

 

Het Horloge is een Meistersinger NO. 3. Deze heeft een automatisch ETA uurwerk een powerreserve van 38 uur. Hij heeft een stalen kast met een ‘sunburst blue’ wijzerplaat en gele accenten. Op de wijzerplaat staat City Edition boven de datum boven de 6 uur. De kast heeft een diameter van 40 mm en is 5 bar water resistent. Net als de andere Meistersinger horloges heeft hij 1 wijzer om de tijd aan te geven. Door het glas op de achterkant is de rotor te zien met daarop het logo gegraveerd. Hij wordt geleverd met een bruine kalfslederen band.

 

We verwachten het horloge eind oktober. Wanneer u in de gelegenheid bent nodigen we u graag uit hem te komen bewonderen. 

Gelimteerd 10 stuks Den Haag Editie, Doe hier een aanbetaling en jij loopt straks met de SkyLine van Den Haag om je pols.

 

Bekijk De MeisterSinger Ciry Edition

 

 

Bekijk dit product hier:

Hamilton Khaki Navy | 40mm

Prijs € 695,-

  • Breitling Chronomat

    De Breitling Chronomat is een iconisch Breitling horloge dat door Breitling voor het eerst op de markt wordt gebracht in 1984.

    ..