MeisterSinger City Edition 2019

18-10-2019 10:11

Meistersinger City Edition 2019

Voor het derde jaar op rij brengt Meistersinger een Limeted Edition City horloge uit. Deze prachtige uurwerken hebben een silhouet van de skyline van de stad. Deze is op de het glas van de caseback geplaatst. Daarnaast is in het staal de naam van de stad gegraveerd. Deze horloges komen in een beperkte oplage. Wij hebben de eer om als enige juwelier de Den Haag editie te mogen leveren.  

 

 Den Haag- De stad waar de regering en het parlement is gevestigd, de meeste ambassades en ministeries en ook de residentie van het koninklijk huis. Daarnaast is het ook de enige grote stad aan de zee. Op het horloge is onder andere het ministerie van veiligheid en justitie, het ministerie van binnenlandse zaken, de hoftoren (ofwel vulpen) en het binnenhof te zien.

 

Het Horloge is een Meistersinger NO. 3. Deze heeft een automatisch ETA uurwerk een powerreserve van 38 uur. Hij heeft een stalen kast met een ‘sunburst blue’ wijzerplaat en gele accenten. Op de wijzerplaat staat City Edition boven de datum boven de 6 uur. De kast heeft een diameter van 40 mm en is 5 bar water resistent. Net als de andere Meistersinger horloges heeft hij 1 wijzer om de tijd aan te geven. Door het glas op de achterkant is de rotor te zien met daarop het logo gegraveerd. Hij wordt geleverd met een bruine kalfslederen band.

 

We verwachten het horloge eind oktober. Wanneer u in de gelegenheid bent nodigen we u graag uit hem te komen bewonderen. 

Gelimteerd 10 stuks Den Haag Editie, Doe hier een aanbetaling en jij loopt straks met de SkyLine van Den Haag om je pols.

 

Bekijk De MeisterSinger Ciry Edition

 

 

Bekijk dit product hier:

Hamilton Khaki Navy | 40mm

Prijs € 695,-

 • mechanisch horloge

  Horloges zonder batterij die werken toch op je hartslag?

  Als juwelier krijgen wij dagelijks de vraag:
  “Een automatisch horloge werkt toch op de hartslag?”.

  ..
 • Meistersinger Neo

  MeisterSinger Neo Plus

  Een markante verschijning
  Wie met een Neo Plus om zijn pols loopt, wordt vaak daarop aangesproken.

  ..
 • Run About

  Frederique Constant Limited Editions

  Limité modellen en Frederique Constant gaan hand in hand. Ieder jaar weer brengen zij een heel aantal bijzondere en iconische limited editions uit. 

  ..
 • Frederique Constant Manufactuur

  Al vanaf 2001 is Frederique Constant vooruitstrevend bezig met het produceren van haar eigen uurwerken, uurwerken die volledig in huis ontworpen, gemaakt en geassembleerd worden, iets wat enkel de grootste merken in de horlogewereld kunnen veroorloven. 

  ..
 • Historie Frederique Constant

  Peter Stass en Aletta Stass, een echtpaar dat destijds woonachtig was in Wassenaar begint vol enthousiasme aan het bouwen van hun droom, een luxe Zwitsers horloge merk, maar dan nét iets anders dan de meeste die gevestigd zijn in het mooie Genéve, namelijk betaalbaar. 

  ..
 • Tissot

  Het plusteken in het logo symboliseert de Zwitserse kwaliteit en betrouwbaarheid waar Tissot al sinds 1853 voor staat. De authentieke en toegankelijke horloges

  ..
 • Ringvinger?

  We kennen allemaal de diamanten verlovingsringen en trouwringen. Veel mensen weten ook dat het sieradenmerk Tiffany & Co dit in de jaren ’40 samen met één van de grootste diamanten exporteurs

  ..
 • Smartwatch functies, Zwitsers uiterlijk.

  Dat Frederique Constant niet bang is om zich te wagen aan nieuwe technieken en ontwikkelingen, werd duidelijk toen zij in 2015 als aller eerste merk in Zwitserland een horological smartwatch uitbrachten. 

  ..
 • UITNODIGING

  Donderdag 30 November | 16uur tot 20uur | Hoogstraat 15 | Den Haag

  ..
 • Movem zit weer in de maand

  De maand November is weer aangebroken, en dat betekend dat de gehele maand weer in het teken staat van Movember! Deze wereldwijde organisatie is al jaar en dag bezig om teelbalkanker onder aandacht te brengen,

  ..