Meistersinger Neo

04-11-2018 12:39

Meistersinger Neo Plus


MeisterSinger Neo Plus

Een markante verschijning


Wie met een Neo Plus om zijn pols loopt, wordt vaak daarop aangesproken.


Dragers van MeisterSinger zijn het gewend dat hun horloge vaak het onderwerp van gesprek is. De meeste vragen gaan over het hoe en waarom van de tijdsaanduiding met één enkele wijzer. Soms wordt ook nog gevraagd of het display op 12 uur de datum aangeeft. Echter, met de Neo Plus zijn mensen minder geneigd om vragen te stellen over hoe de tijd af te lezen is. Alle aandacht gaat uit naar het ontwerp. De uitspraak “laat eens kijken” gaat dus veel meer over de opvallende vorm en kleur van het horloge.


De grootste kwaliteit van de Neo Plus is zijn elegante uiterlijk, met de slanke bezel, het licht gebolde hesalite glas en de Helvetica nummers. Net als zijn zusje, de 4 mm kleinere MeisterSinger Neo, lijkt het ontwerp uit de jaren ’50 te komen. Rond 1950 begonnen avant-garde ontwerpers in toenemende mate hun producten te ontdoen van allerlei ornamenten, slechts de essentiële vorm van het product was van belang. De Neo Plus is gemaakt in dezelfde traditie als de nog altijd populaire designs uit deze periode. Het weglaten van versieringen vergt uiteraard meer creativiteit en originaliteit.


Dankzij de kastbreedte van 40 mm is de Neo Plus verre van oubollig. Ook grafisch gezien biedt de Neo Plus genoeg moderne details, zoals de ronde datum display met goudkleurige accenten. De edelstalen kast bevat een reliëf op het achterdeksel en is tot 3 bar waterdicht. Het Zwitserse automatische uurwerk zorgt voor precisie en hoge kwaliteit. Wellicht zijn het de suède leren banden, met kleuren die de wijzerplaat complementeren, die steeds opnieuw de reactie oproepen: “Laat eens zien!”


Juwelier van Willegen heeft de MeisterSinger Neo Plus in vier verschillende varianten.

Bekijk onze NEO collectie hier

 

NEO Plus collectie

 

Bekijk dit product hier:

MEISTERSINGER NEO Plus
40MM | € 1.190.-

 • TAG Heuer Historie

  Wij kennen het merk natuurlijk allemaal als Tag Heuer, maar dit is niet altijd zo geweest. Het merk is in 1860 namelijk begonnen als Heuer

  ..
 • mechanisch horloge

  Horloges zonder batterij die werken toch op je hartslag?

  Als juwelier krijgen wij dagelijks de vraag:
  “Een automatisch horloge werkt toch op de hartslag?”.

  ..
 • Meistersinger Neo

  MeisterSinger Neo Plus

  Een markante verschijning
  Wie met een Neo Plus om zijn pols loopt, wordt vaak daarop aangesproken.

  ..
 • Run About

  Frederique Constant Limited Editions

  Limité modellen en Frederique Constant gaan hand in hand. Ieder jaar weer brengen zij een heel aantal bijzondere en iconische limited editions uit. 

  ..
 • Frederique Constant Manufactuur

  Al vanaf 2001 is Frederique Constant vooruitstrevend bezig met het produceren van haar eigen uurwerken, uurwerken die volledig in huis ontworpen, gemaakt en geassembleerd worden, iets wat enkel de grootste merken in de horlogewereld kunnen veroorloven. 

  ..
 • Historie Frederique Constant

  Peter Stass en Aletta Stass, een echtpaar dat destijds woonachtig was in Wassenaar begint vol enthousiasme aan het bouwen van hun droom, een luxe Zwitsers horloge merk, maar dan nét iets anders dan de meeste die gevestigd zijn in het mooie Genéve, namelijk betaalbaar. 

  ..
 • Tissot

  Het plusteken in het logo symboliseert de Zwitserse kwaliteit en betrouwbaarheid waar Tissot al sinds 1853 voor staat. De authentieke en toegankelijke horloges

  ..
 • Ringvinger?

  We kennen allemaal de diamanten verlovingsringen en trouwringen. Veel mensen weten ook dat het sieradenmerk Tiffany & Co dit in de jaren ’40 samen met één van de grootste diamanten exporteurs

  ..
 • Smartwatch functies, Zwitsers uiterlijk.

  Dat Frederique Constant niet bang is om zich te wagen aan nieuwe technieken en ontwikkelingen, werd duidelijk toen zij in 2015 als aller eerste merk in Zwitserland een horological smartwatch uitbrachten. 

  ..
 • UITNODIGING

  Donderdag 30 November | 16uur tot 20uur | Hoogstraat 15 | Den Haag

  ..