MeisterSinger

Tegenwoordig doen we er alles aan om tijd te besparen: technologieën worden geavanceerder, procedures eenvoudiger en de communicatie verloopt sneller. Zo winnen we tijd, die we meteen weer vullen met allerlei afspraken. Kortom: uren, minuten en seconden bepalen ons leven. Het klinkt paradoxaal dat een blik op een horloge voor wat ontspanning zorgt, maar dat is precies wat een éénwijzerhorloge van MeisterSinger doe

 

MeisterSinger

Tegenwoordig doen we er alles aan om tijd te besparen: technologieën worden geavanceerder, procedures eenvoudiger en de communicatie verloopt sneller. Zo winnen we tijd, die we meteen weer vullen met allerlei afspraken. Kortom: uren, minuten en seconden bepalen ons leven. Het klinkt paradoxaal dat een blik op een horloge voor wat ontspanning zorgt, maar dat is precies wat een éénwijzerhorloge van MeisterSinger doet. Elke MeisterSinger is geïnspireerd door de allereerste éénwijzerhorloges: de zonnewijzer en de eerste mechanische zakhorloges uit de 17e eeuw. De ene wijzer beweegt zich voort in rustige stappen van vijf minuten, waardoor de tijd langzamer lijkt te verstrijken. Het zal u verrassen hoeveel tijd een uur bevat. Geniet er in alle rust van, met de éénwijzerhorloges van MeisterSinger.


MeisterSinger City Edition Den Haag | Limited 11stuks

Ook brengt MeisterSinger dit jaar de Den Haag City Edition uit, een horloge dat speciaal ontworpen is voor de stad Den Haag. Het horloge word exclusief gelimiteerd op maar 11 stuks. Met een No.1 opengewerkt handopwind uurwerk, een antraciet grijze wijzerplaat en de skyline van Den Haag op de achterkant is dit hét Haagsche uurwerk, een exclusief Zwitsers horloge voor €1.498,-

Hier te Koop: Den Haag City Edition € 1.498,- 


MeisterSinger Salthora Meta X

Het ‘springende uur’ van MeisterSinger ingebouwd in een horloge dat geschikt is voor elk terrein en omstandigheid

Op het tweede gezicht is de Salthora Meta X een typische MeisterSinger: één wijzer doet de ronde om een wijzerplaat met een strakke, functionele typografie. De ken-merkende ene wijzer van MeisterSinger duidt op elk Salthora-model de verstrijkende minuten aan. Het uur wordt weergegeven in een rond venster op 12 uur – dat elke 60 minuten bliksemsnel en met verbluffende precisie overschakelt.

Waterdicht tot een diepte van 200 meter


Maar op het eerste gezicht komt de Salthora Meta X over als een geheel andere soort horloge – met een robuuste kroonbeschermer aan de zijkant van de kast, met uurmarkeringen van superluminova en bovendien met een opvallende draaibare lunette van zirkonium -keramiek. Deze designkenmerken geven de Salthora Meta X niet alleen een energieke uitstraling, hij is ook extreem robuust – ideaal voor in de stad, in de natuur en vanzelfsprekend ook in het water. Door de geschroefde kroon en edelstalen kast is hij waterdicht tot 20 bar. Bovendien weet u door de sterk licht-gevende coating op de wijzers, cijfers en indexen altijd hoe laat het is. Als de Meta X was uitgerust met een tweede wijzer en indexlijntjes op de precies, unidirectionele, draaibare lunette had het officieel een duikershorloge kunnen zijn – maar de Salt-hora Meta X laat zich niet zomaar in één hokje plaatsen. Het is gewoon een bijzon-der aantrekkelijk horloge voor de flexibele mens – in elke zin van het woord. Voor mensen die zich geen zorgen willen hoeven maken over hun horloge, of ze nu uit wandelen zijn in de regen of aan het sporten op het strand – of ze nu met de pre-cies, unidirectionele, draaibare lunette willen meten hoe lang ze precies in de zon liggen, hoe lang de rust van een match duurt of hoe lang ze in de rij staan voor kaartjes voor de opera. De Salthora Meta X is voor mensen met een eigen stijl die genieten van uiterste precieze mechanieken – en zich echt niet druk maken als ze een paar seconden langer moeten wachten.

Hier te koop: Salthora Meta X € 2.998,- 

Referentienummer: SAMX90