Frederique Constant Limited

05-06-2019 17:39

Frederique Constant Limited Editions

Limité modellen en Frederique Constant gaan hand in hand. Ieder jaar weer brengen zij een heel aantal bijzondere en iconische limited editions uit. De laatste jaren zijn er een hele hoop voorbijgekomen, een aantal van deze modellen zijn de Runabout en de Healey. Zelfs binnen deze gelimiteerde horloges beperken zij zich niet tot één model. De Runabout collectie bestaat onder anderen uit een GMT, een chronograaf, en een maanfase model. Vaak worden de gelimiteerde horloges van Frederique Constant gelimiteerd op 2888 stuks. Dit getal heeft meerdere achterliggende betekenissen, het merk zelf is gestart in 1988, dit is één van de redenen dat de gelimiteerde horloges vaak tot een x aantal stuks gaan plus 88 modellen. Ook is acht een geluksgetal in China. Om de horloges toch toegankelijk te houden voor zo veel mogelijk mensen worden er vaak 2000 stuks uitgegeven, hierdoor kunnen zij de kosten relatief laag houden en is het voor veel mensen toch mogelijk om een gelimiteerd horloge aan te schaffen van dit kaliber.

 Afbeeldingsresultaat voor frederique constant limited edition

Ook steunt Frederique Constant veel goede doelen en organisaties met haar limité horloges waaronder de “Austin Healey Vintage Rally Race”. Deze race duurt meer dan een maand en gaat van Peking naar Parijs, een rit door vele bijzonderen landen waaronder Mongolië, Rusland, Polen en België.  Ieder jaar brengt Frederique Constant een speciaal gelimiteerd horloge uit voor deze race met vintage rally auto’s.

Afbeeldingsresultaat voor vintage race parijs peking

Bekijk hier onze FREDERIQUE CONSTANT collectie

 

 

Bekijk dit product hier:

Oris Aquis Date Blue | 43.5mm

Prijs € 1.800,-

 • mechanisch horloge

  Horloges zonder batterij die werken toch op je hartslag?

  Als juwelier krijgen wij dagelijks de vraag:
  “Een automatisch horloge werkt toch op de hartslag?”.

  ..
 • Meistersinger Neo

  MeisterSinger Neo Plus

  Een markante verschijning
  Wie met een Neo Plus om zijn pols loopt, wordt vaak daarop aangesproken.

  ..
 • Run About

  Frederique Constant Limited Editions

  Limité modellen en Frederique Constant gaan hand in hand. Ieder jaar weer brengen zij een heel aantal bijzondere en iconische limited editions uit. 

  ..
 • Frederique Constant Manufactuur

  Al vanaf 2001 is Frederique Constant vooruitstrevend bezig met het produceren van haar eigen uurwerken, uurwerken die volledig in huis ontworpen, gemaakt en geassembleerd worden, iets wat enkel de grootste merken in de horlogewereld kunnen veroorloven. 

  ..
 • Historie Frederique Constant

  Peter Stass en Aletta Stass, een echtpaar dat destijds woonachtig was in Wassenaar begint vol enthousiasme aan het bouwen van hun droom, een luxe Zwitsers horloge merk, maar dan nét iets anders dan de meeste die gevestigd zijn in het mooie Genéve, namelijk betaalbaar. 

  ..
 • Tissot

  Het plusteken in het logo symboliseert de Zwitserse kwaliteit en betrouwbaarheid waar Tissot al sinds 1853 voor staat. De authentieke en toegankelijke horloges

  ..
 • Ringvinger?

  We kennen allemaal de diamanten verlovingsringen en trouwringen. Veel mensen weten ook dat het sieradenmerk Tiffany & Co dit in de jaren ’40 samen met één van de grootste diamanten exporteurs

  ..
 • Smartwatch functies, Zwitsers uiterlijk.

  Dat Frederique Constant niet bang is om zich te wagen aan nieuwe technieken en ontwikkelingen, werd duidelijk toen zij in 2015 als aller eerste merk in Zwitserland een horological smartwatch uitbrachten. 

  ..
 • UITNODIGING

  Donderdag 30 November | 16uur tot 20uur | Hoogstraat 15 | Den Haag

  ..
 • Movem zit weer in de maand

  De maand November is weer aangebroken, en dat betekend dat de gehele maand weer in het teken staat van Movember! Deze wereldwijde organisatie is al jaar en dag bezig om teelbalkanker onder aandacht te brengen,

  ..